‘De Verhulstjes’ deelt extra beelden met enkele opvallende discussies tussen Viktor en Gert

Het huidige seizoen van De Verhulstjes op Play4 is ondertussen al toe aan zijn vijfde aflevering. En daarin viel opnieuw heel wat te beleven. Maar toch waren er ook enkele fragmenten die de uitzending net niet haalden. Gelukkig kan je die nu wel online bekijken.

De Verhulstjes zijn nog steeds een van de bekendste en populairste families van Vlaanderen. Het mag dan ook niet verwonderen dat hun realityreeks op Play4 al aan zijn vierde seizoen toe is. Eind 2022 werd bekendgemaakt dat Play4 een nieuw seizoen van De Verhulstjes zou maken. En sinds zondag 8 januari 2023 kan je dus opnieuw wekelijks kijken naar het populaire programma. Dat seizoen begon in de villa in Saint-Tropez, maar toont de familie ook op andere plaatsen.

En voor wie na zijn wekelijkse afspraak op Play4 niet genoeg heeft van Gert, Ellen, Marie en Viktor Verhulst, zijn er regelmatig extra video’s die je enkel op GoPlay en/of YouTube kan bekijken.

Gert en Viktor

In de nieuwste video die zojuist online gezet is door GoPlay is de hoofdrol weggelegd voor het vader-zoon-duo Gert en Viktor Verhulst. We treffen ze eerst aan aan de ontbijttafel waar Ellen hen voorzien heeft van zelfgemaakte tonijnsalade … met skyr. Dat is duidelijk niet direct naar de smaak van Gert en die laat dat dan ook merken, iets wat hem een opmerking van Viktor oplevert.

Die laatste geeft zijn vader in het volgende fragment een opmerkelijk cadeau, dat Gert meteen kan gebruiken als de twee samen gaan fietsen. Tot slot wordt – net als vorige week – opnieuw het onderwerp ‘plassen in een fles’ aangesneden. Viktor blijkt hiervan de ervaringsdeskundige te zijn.

Kijk hier naar beelden van De Verhulstjes die je niet zag op tv:

De Verhulstjes is iedere zondag om 20.55 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...