De Verhulstjes komen terug! Bekijk hier de eerste beelden

De populairste familie van Vlaanderen komt binnenkort terug met een gloednieuw seizoen. Dat seizoen begint alvast in de villa in Saint-Tropez, maar zal de familie ook volgen in hun dagelijkse doen en laten. Een exacte begindatum is er nog niet.

Goed nieuws voor de fans van reality-tv, want de familie Verhulst komt binnenkort weer je huiskamer binnen. Play4 deelde zojuist het nieuws dat De Verhulstjes een vierde seizoen zal krijgen en dat het binnenkort al te zien zal zijn. Daarbij loste de zender ook al een eerste teaser.

Verhulstjes

De Verhulstjes zijn net zoals de Pfaffs en de Planckaerts een begrip in Vlaanderen. Reden genoeg om hen hun eigen realityserie te geven dus. In het eerste seizoen zagen we de familie Verhulst tijdens de eerste lockdown in Oostduinkerke, in het tweede namen ze ons mee op reis naar Saint-Tropez, het derde was vooral in Antwerpen en in het nieuwe wordt het een combinatie van alles.

Het nieuwe seizoen begint alvast in Saint-Tropez, maar zal ook verdergaan in België. Daar krijgen we waarschijnlijk te zien hoe Marie zich verder focust op Samson & Marie en hoe ze haar eerste kerstshow voorbereidt. Daarnaast was er natuurlijk ook de Studio 100 Rewind Party, waar we misschien ook iets van te zien krijgen.

Teaser

In een eerste video zien we alvast hoe Gert en Ellen zich voorbereiden op de komst van Viktor en Marie naar Saint-Tropez. Dat wil Ellen doen met een ‘welkomstbord’ om hen zo op te wachten op de luchthaven. Daarbij twijfelt ze aan haar Frans, waarna Gert haar probeert te helpen met het woord bienvenue.

Bekijk de teaser:

De Verhulstjes verschijnt in 2023 op Play4.

Meer
Lees meer...