Dit is wanneer ‘Chateau Planckaert’ terugkeert op Eén

Chateau Planckaert keert heel binnenkort terug op Eén. Het nieuwe seizoen begon anderhalve maand geleden al, maar moest kort daarna even wijken voor het WK voetbal. Maar vanaf zondag 11 december 2022 kan je dus opnieuw wekelijks kijken naar de avonturen van de familie Planckaert.

Op zondag 30 oktober 2022 ging het nieuwe seizoen van Chateau Planckaert van start. Na de definitieve sluiting van de chambres d’hôtes in de Ardennen speelt dat zich volledig af in Frankrijk. We kregen ook te zien hoe de werken aan het kasteel goed zijn opgeschoten en hoe de familie zich klaarmaakt om de eerste gasten te ontvangen. Er kan voortaan namelijk aan glamping gedaan worden bij de Planckaerts.

Afscheid van mémé Clara; verwelkoming van Pauline

Daarnaast was er op familiaal vlak goed en minder goed nieuws. Zo heeft de familie afscheid moeten nemen van mémé Clara, iets wat een groot gemis achter laat. En ook Eddy kreeg bij een medische check-up slecht nieuws te horen, waardoor hij zijn gezondheid even moest laten voorgaan op zijn vele andere activiteiten.

Junior daarentegen bracht een lid binnen in de Planckaert-clan. Via het programma Junior op zoek naar de liefde vond hij namelijk Pauline. Zij werd bij haar eerste bezoek aan het kasteel in Frankrijk meteen ondergedompeld in de full Plackaert-experience en moest uiteraard ook de handen uit de mouwen steken.

WK voetbal

Na amper drie afleveringen van Chateau Planckaert ging het programma even op pauze. De VRT moest zijn programmatie namelijk aanpassen aan het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Dat is ondertussen echter toe aan de kwartfinales waardoor er minder matchen zijn. Daardoor is Chateau Planckaert vanaf deze week terug.

Château Planckaert is vanaf zondag 11 december 2022 elke zondag om 19.45 uur te zien op Eén en via VRT MAX.

Meer
Lees meer...