‘Château Planckaert’ keert binnenkort terug op Eén met grote veranderingen

De familie Planckaert is binnenkort terug op televisie te zien, want er zijn nieuwe afleveringen van Château Planckaert. Na de definitieve sluiting van de chambres d’hôtes in de Ardennen spelen die zich volledig af in Frankrijk.

Het meest recente seizoen van Château Planckaert, afgelopen voorjaar, was zeer chaotisch voor heel de familie. Aan de ene kant waren de mannen – Francesco, Christopher, Junior en Eddy – meestal in Frankrijk om hun kasteel verder te renoveren. Ondertussen bleven de vrouwen grotendeels achter in België om de voorbereiding voor de definitieve verhuis naar Frankrijk te regelen.

Daarnaast moest er ook een oplossing gezocht worden voor hun chambre d’hôtes in de Ardennen. Tussen dat alles door was er ook de zorg voor mémé Clara en het regelen van de scholen van de kinderen in de familie. Tot slot hadden Devon en Mageno zich ook nog eens aangesloten bij een wielerclub om te proberen in de voetsporen te treden van hun illustere opa.

In de nieuwe afleveringen van Château Planckaert begint er een volledig nieuw hoofdstuk voor de familie Planckaert. De werken aan het kasteel zijn namelijk goed opgeschoten en er worden zelfs gasten ontvangen in Frankrijk. Er kan voortaan namelijk aan glamping gedaan worden bij de Planckaerts.

Afscheid van mémé Clara; verwelkoming van Pauline

Op familiaal vlak is er dan weer goed en minder goed nieuws. Zo heeft de familie moeten afscheid nemen van mémé Clara, iets wat een groot gemis achter laat. En ook Eddy krijgt bij een medische check-up slecht nieuws te horen, waardoor hij zijn gezondheid even moet laten voorgaan op zijn vele andere activiteiten.

Junior daarentegen brengt een lid binnen in de Planckaert-clan. Via het programma Junior op zoek naar de liefde vond hij namelijk Pauline. Zij zal bij haar eerste bezoek aan het kasteel in Frankrijk meteen ondergedompeld worden in de full Plackaert-experience en de handen uit de mouwen mogen steken.

Château Planckaert is vanaf 30 oktober 2022 drie weken lang elke zondag om 20.00 uur te zien op Eén en via VRT MAX. Na een pauze door het WK voetbal hervat het programma.

Meer
Lees meer...