Nieuw seizoen ‘Château Planckaert’ binnenkort van start

De familie Planckaert keert op zondag 2 mei terug naar Eén voor een nieuw seizoen van Château Planckaert. Daarin zien we hoe de coronapandemie ervoor zorgt dat de vier mannen van de familie alleen naar Frankrijk moeten trekken, terwijl de vrouwen in België blijven om alles te regelen.

Château Planckaert was vorig jaar één van de best bekeken programma’s op de Vlaamse televisie. Het eerste seizoen in het najaar op Eén was een enorm groot succes met op het hoogtepunt 1.861.067 kijkers. Een vervolg kon dus niet uitblijven, al gooide het coronavirus ook hier roet in het eten.

Familie splitst op

De opnames moesten zelfs tijdelijk stilgelegd worden, maar gingen in februari opnieuw van start. Daardoor kunnen we vanaf zondag 2 mei opnieuw wekelijks genieten van Château Planckaert.

Dat tweede seizoen zal er door de nieuwe coronamaatregelen wel enigszins anders uitzien dan het eerste. De familie beslist namelijk om op te splitsen en enkel de mannen naar Frankrijk te sturen. Eddy, Francesco, Christopher en Junior kunnen zich daar volop smijten op de renovatie van hun kasteel.

Koersambities

Maar ook in België is het druk. De vrouwen moeten namelijk niet alleen de verhuis naar Frankrijk voorbereiden, maar ook een oplossing zoeken voor hun chambre d’hôtes in de Ardennen. Daarnaast is er ook nog de zorg voor mémé Clara en moet er gedacht worden aan de studies van de kinderen na hun verhuis.

Ondertussen is de koersmicrobe ook opnieuw in de familie geslopen. Devon en Mageno sluiten zich namelijk aan bij een wielerclub en proberen in de voetsporen te treden van hun illustere opa.

Château Planckaert is vanaf 2 mei iedere zondag om 20 uur te zien op Eén.

Meer
Lees meer...