Junior Planckaert (29) krijgt eigen datingprogramma op Eén en je kan je nu inschrijven voor ‘Junior op zoek naar de liefde’

Wie al jaren vol bewondering kijkt naar de samenhorigheid en het optimisme binnen de familie Planckaert en niet kan begrijpen waarom Eddy’s jongste zoon Junior nog single is, krijgt nu een gouden kans. Eén lanceerde namelijk zonet een oproep voor het nieuwe programma Junior op zoek naar de liefde. Daarin gaat de jongste telg van het gezin op zoek naar iemand voor aan zijn zijde om samen een eigen leven uit te bouwen.

Ex-wielrenner Eddy Planckaert, die binnenkort opnieuw te zien is in De Slimste Mens ter Wereld, en zijn vrouw Christa hebben met Francesco (39), Stephanie (32) en Junior (29) drie kinderen op de wereld gezet. Die eerste twee vonden al in hun tienerjaren de liefde waarmee ze een gezin uitbouwden en nog steeds gelukkig samen zijn.

Junior daarentegen is voorlopig nog steeds alleen. In het eerste seizoen van Château Planckaert zagen we nog hoe hij een prille relatie had, maar ook die sprong iets later af. Daarom gooit Junior het nu over een andere boeg.

“Vanzelfsprekend in mijn familie”

“Soms denk ik dat ik een vertekend beeld heb van liefde. Als ik naar mijn familie kijk, zie ik allemaal vanzelfsprekende liefde en langdurige relaties. En dat lijkt bij hen ook zo simpel te gaan. Toen mijn eerste serieuze relatie na acht jaar op de klippen liep, had ik echt het gevoel dat ik gefaald had”, legt hij uit. Die breuk dateert al van vier jaar geleden, maar sindsdien heeft Junior enkel kortstondige relaties gehad.

“Nu wil ik ontdekken hoe ik me opnieuw kan openstellen. Samen met een relatietherapeute ga ik het avontuur aan dat de zoektocht naar liefde is”, verklaart de jongste zoon van Eddy zijn deelname aan Junior op zoek naar de liefde. Tijdens dat programma zullen zowel Junior zelf als de vrouwelijke kandidaten bijgestaan worden door psychologe Sarah Van Pelt. Zij zorgt voor een professioneel luisterend oor en advies waar nodig.

Kandidaten gezocht

Vrouwen die zich geroepen voelen, kunnen zich nu inschrijven op de website van Eén. “Junior is een sportieve kerel van negenentwintig jaar die nog thuis woont, maar ervan droomt zijn eigen leven op te bouwen met iemand aan zijn zijde. Ben jij net als hem op zoek is naar de liefde en denk je dat deze jongeman misschien wel bij je past? Schrijf je dan in”, valt daar te lezen.

Geïnteresseerde vrouwen krijgen op die website een vragenlijst over zichzelf, hun vorige relaties, wat ze verwachten in een relatie en waarom ze zich juist voor Junior zoekt naar de liefde willen inschrijven.

Junior op zoek naar de liefde is in de loop van 2022 te zien op Eén.

Meer
Lees meer...