‘De Verhulstjes’: Bekijk hier beelden die je niet op televisie zag

Sinds vorige week kan je opnieuw wekelijks op Play4 terecht om te kijken naar De Verhulstjes. En voor wie niet genoeg kan krijgen van de populaire familie deelde GoPlay nu ook extra beelden die niet op tv te zien waren.

De Verhulstjes zijn net zoals de Pfaffs en de Planckaerts een begrip in Vlaanderen. Reden genoeg om hen hun eigen realityserie te geven dus. In het eerste seizoen zagen we de familie Verhulst tijdens de eerste lockdown in Oostduinkerke, in het tweede namen ze ons mee op reis naar Saint-Tropez, het derde was vooral in Antwerpen.

Saint-Tropez

Eind 2022 werd bekendgemaakt dat Play4 met een vierde seizoen van De Verhulstjes zou komen. En sinds zondag 8 januari 2023 kan je dus opnieuw wekelijks kijken naar het populaire programma. Dat seizoen begon in de villa in Saint-Tropez, maar zal de familie ook volgen in hun dagelijkse doen en laten. Het wordt dus een beetje een combinatie van de voorgaande seizoenen.

In Saint-Tropez maken Gert, Ellen, Marie en Viktor echter veel meer mee dan er te zien is op televisie. Om die reden besloot GoPlay om een korte video met extra beelden te delen op YouTube. Daarin horen we onder andere een boeiend weetje van Gert Verhulst, zien we Ellen en Marie iets interessants begluren op de zee en komen we een groot Samson-geheim te horen.

Kijk hier naar beelden van De Verhulstjes die je niet zag op tv:

De Verhulstjes is iedere zondag om 20.55 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...