‘De Verhulstjes’ deelt nieuwe beelden die niet op tv te zien waren

De familie Verhulst is populairder dan ooit. Heel wat mensen kijken naar al te graag naar de avonturen van Gert, Ellen, Marie en Viktor Verhulst. En die kan je nu niet alleen op televisie zien tijdens De Verhulstjes, maar ook online.

De Verhulstjes zijn nog steeds een van de bekendste en populairste families van Vlaanderen. Het mag dan ook niet verwonderen dat hun realityreeks op Play4 al aan zijn vierde seizoen toe is. Eind 2022 werd bekendgemaakt dat Play4 een nieuw seizoen van De Verhulstjes zou maken. En sinds zondag 8 januari 2023 kan je dus opnieuw wekelijks kijken naar het populaire programma. Dat seizoen begon in de villa in Saint-Tropez, maar toont de familie ook op andere plaatsen.

En voor wie na zijn wekelijkse afspraak op Play4 niet genoeg heeft van Gert, Ellen, Marie en Viktor Verhulst, zijn er regelmatig extra video’s die je enkel op GoPlay en/of YouTube kan bekijken.

Drank, toilet en kakkerlakken

In een nieuwe video die zojuist gedeeld is, zien we de familie Verhulst opnieuw op reis op Gran Canaria, waar heel wat bizarre problemen opspelen. Zo zien we eerst hoe Viktor een speciaal drankje wil bestellen waar Gert nog nooit van gehoord heeft. Iets later blijkt het echter ook voor de ober compleet onbekend.

Daarna krijgen we een grondige analyse van de toiletervaringen van iedereen … en dan vooral van die van Gert. Tot slot ontdekken we ook twee niet zo welkome huisgenoten in het verblijf van de familie, namelijk twee kakkerlakken. En daarbij toont Marie zich de grote held.

Kijk hier naar beelden van De Verhulstjes die je niet zag op tv:

Meer
Lees meer...