‘De Verhulstjes’ deelt beelden die je niet op televisie zag … met Viktor in een hoofdrol

De Verhulstjes is sinds enkele weken opnieuw te zien op Play4 en lijkt nog niets aan populariteit te hebben ingeboet. Voor die vele fans deelt GoPlay op YouTube wekelijks enkele extra fragmenten die de uitzending juist niet haalden.

De Verhulstjes zijn nog steeds een van de bekendste en populairste families van Vlaanderen. Het mag dan ook niet verwonderen dat hun realityreeks op Play4 al aan zijn vierde seizoen toe is. Eind 2022 werd bekendgemaakt dat Play4 een nieuw seizoen van De Verhulstjes zou maken. En sinds zondag 8 januari 2023 kan je dus opnieuw wekelijks kijken naar het populaire programma. Dat seizoen begon in de villa in Saint-Tropez, maar toont de familie ook op andere plaatsen.

En voor wie na zijn wekelijkse afspraak op Play4 niet genoeg heeft van Gert, Ellen, Marie en Viktor Verhulst, is er telkens nog een korte video op YouTube met extra beelden.

Dj-set en boxershorts van Viktor

De fragmenten deze week lijken vooral te gaan over Viktor Verhulst. Zo begint de video met een dj-set van Viktor. Daar blijken heel wat meisjes uit een jeugdbeweging wel heel bijzondere handtekeningen te vragen, al doen ze dat wel aan Marie. Gert heeft dan weer commentaar op de zak waarin Viktor zijn materiaal meepakt naar zijn shows.

Daarna is het even aan Marie en Ellen om in de schijnwerpers te staan. Zij blijken op het vliegtuig namelijk aan de nooduitgang te zitten en krijgen zo een belangrijke taak toegewezen. Het fragment eindigt dan weer met een gedetailleerde uitleg over de nieuwe boxershorts van Viktor Verhulst.

Kijk hier naar beelden van De Verhulstjes die je niet zag op tv:

De Verhulstjes is iedere zondag om 20.55 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...