Viktor Verhulst was eerste die wist dat zus Marie het nieuwe baasje van Samson ging worden

In de nieuwe aflevering van Viva La Feta op Play4 ontvangen Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis vanavond Viktor en Marie Verhulst. Die laatste is nu al bijna twee jaar het nieuwe baasje van Samson, maar heeft er door corona nog niet veel van kunnen genieten. Tijdens hun bezoek aan Sifnos vertelde Viktor hoe papa Gert eerst zijn advies vroeg.

Sinds december 2019 is Marie Verhulst het extra baasje van Samson. Dat werd aangekondigd tijdens de allereerste afscheidsshow van Samson en Gert in het Studio 100 Pop-up Theater. Sindsdien gooide de uitbraak van het coronavirus heel wat roet in het eten. En daar praten Viktor en Marie ook over in de nieuwe aflevering van Viva La Feta.

“Spannend”

Wie af en toe naar het Play4-programma De Verhulstjes kijkt, die weet dat de familie Verhulst nogal close is. Dat was in 2019 blijkbaar niet anders, toen moest worden beslist wie Gerts opvolger ging zijn. In de aflevering van Viva La Feta van vanavond vertellen Marie en Viktor Verhulst over hoe die keuze is gemaakt.

“Ik vond het spannend. Want uiteindelijk heb ik niks van testen moeten doen”, klinkt het bij Marie tijdens een uitgebreide lunch. “Op een dag heeft papa dat gewoon gevraagd en dus wist ik eigenlijk nooit of ik het echt zou kunnen.” Daarop antwoordde Viktor dat hij al een tijdje wist dat Gert het aan Marie wou voorstellen. “Hij had het een aantal weken daarvoor al aan mij gevraagd en ik zei meteen dat het iets voor haar was”, vertelde Viktor. “Ik zou dat nooit kunnen, en bij Marie klopt alles gewoon.”

Daarna vertelt de oudste van de twee ook over hoe zijn jongste zus geboren is om te entertainen. “Zij hoort op een podium te staan. Ik heb daar geen aanleg voor en ga altijd kapot van de zenuwen. Soms vind ik het daardoor zelfs allemaal niet meer leuk, en dat heeft Marie nog nooit gehad.”

Bekijk de preview hier:

Viva La Feta is elke maandag om 20.35 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...