‘De Verhulstjes’: Viktor en Marie hebben een speciaal cadeau voor Gerts verjaardag

Vorige week zaten de Verhulstjes nog in Amsterdam, maar deze week gaan ze naar jaarlijkse gewoonte skiën in Oostenrijk. Terwijl de familie geniet van de bergen en de sfeer, viert het ook de verjaardag van Gert. Om die dag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, hebben dochter Marie en zoon Viktor een speciale en toepasselijke verrassing.

Het nieuwe seizoen van De Verhulstjes begon in Antwerpen, maar bracht ons vorige week ook al tot in Nederland. Nu is het tijd voor een verdere reis, want het gezin trekt naar Oostenrijk voor een skitrip. Bij aankomst krijgen ze het even aan de stok met de buurvrouw, maar dat neemt niet weg dat de sfeer goed zit en Gert zijn verjaardag op een gepaste manier kan vieren.

Cadeau

Bij een verjaardag in de bergen hoort een speciaal cadeau, en dat vonden Viktor en Marie ook. In de ochtend wordt de jarige Gert gewekt door “trompetten die voor de deur staan”. Wanneer hij op het terras gaat kijken wat er aan de hand is, blijkt dat er drie mannen met een alpenhoorn voor hem staan te spelen. Speciaal voor zijn verjaardag hadden Viktor en Marie hen ingehuurd.

Uiteindelijk bleek dat de twee geen idee hadden van wat ze Gert konden cadeau geven, en in een brochure hadden gezien dat je die muzikanten kon inhuren. “Altijd als je papa vraagt welk cadeau hij wil, dan zegt hij dat hij alles al heeft en gelukkig is”, klonk het bij Marie. Daarop zei Viktor dat ze hem dan maar een experience cadeau wilden doen. En dat is gelukt, want niet veel mensen kunnen zeggen dat ze om half acht ’s ochtends gewekt zijn door drie mannen met een alpenhoorn. Als dat maar niet voor miserie met de buren zorgt …

Bekijk de preview van De Verhulstjes hier:

De Verhulstjes is elke maandag om 20.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je elke week ook extra beelden vinden.

Meer
Lees meer...