‘De Verhulstjes’-preview toont hoe Viktor verlegen (zeker niet ongemakkelijk) wordt wanneer Gert emotioneel nummer aan hem opdraagt

Na Oostduinkerke, Saint-Tropez en Antwerpen, trekt de familie Verhulst deze week opnieuw naar een nieuwe bestemming. De aflevering van De Verhulstjes van deze week zal zich namelijk afspelen in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam en dat zorgt voor een mooi vader-zoon-moment.

Vanavond zullen we in De Verhulstjes kunnen zien hoe de familie Verhulst naar Amsterdam trekt. Daar bezoeken ze het André Hazes-café, waar Gert voor de gelegenheid een nummer opdraagt aan z’n zoon Viktor.

Kleine Jongen

In de preview voor de derde aflevering van De Verhulstjes is te zien hoe de familie halt houdt in het André Hazes-café in Amsterdam. Daar kan je de nummers van André Hazes en André Hazes Jr. zingen. En daar maakt de familie gebruik van.

Gert brengt daarbij zijn versie van het nummer Kleine Jongen, dat hij opdraagt aan “zijn kleine jongen”, Viktor. Onder het toeziend oog van twee André Hazes’ krijgt Viktor een serenade van z’n vader. En die maakt hem duidelijk een beetje ongemakkelijk, of zoals hij het zelf omschrijft “verlegen”. Marie legt ook uit dat het nummer veel betekent voor hun familie en dat het dus extra speciaal is om het te kunnen zingen in het André Hazes-café.

Bekijk hier de preview voor de aflevering van vanavond:

De Verhulstjes is elke maandag om 20.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je elke week ook extra beelden vinden.

Meer
Lees meer...