‘De Verhulstjes’ vanaf vanavond terug op tv: Het gaat niet goed met hond Marcel

Een tweetal weken geleden maakte Play4 bekend dat er een nieuw seizoen van De Verhulstjes ging komen en vanavond is het al zover. In het derde seizoen volgen we het gezin in Antwerpen, waar ze nu allemaal wonen. Uit de eerste beelden blijkt wel meteen dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn zal zijn, want het gaat niet goed met één van de twee honden: Marcel.

Vanaf vanavond kunnen fans van reality-tv hun hart weer ophalen, want de Verhulstjes zijn terug. In het derde seizoen zal je als kijker de familie kunnen volgen tijdens hun dagdagelijkse bezigheden, in tegenstelling tot vorig seizoen. Deze keer is Antwerpen hun uitvalsbasis en worden ze vooral gefilmd tijdens dinertjes, uitstapjes en werkgerelateerde zaken. Er is zelfs een nieuwe intro. Toch is in een eerste fragment te zien dat de focus in de eerste aflevering op hond Marcel ligt.

Marcel

In tegenstelling tot vorig seizoen, waarin de familie op vakantie ging naar Saint-Tropez, zal het nieuwe seizoen weer gaan over hun leven in België. Nu Gerts appartement op het Eilandje in Antwerpen klaar is, wonen zowel hij en Ellen, als Viktor en Marie in dezelfde stad. Daardoor kunnen ze elkaars deur platlopen en weer voldoende activiteiten samen doen. Natuurlijk volgt de reeks ook elk gezinslid apart: bijvoorbeeld wanneer Viktor moet gaan draaien op een feestje, of wanneer Marie met Samson op stap is.

Al sinds het eerste seizoen zijn ook honden Marcel en Leo vaste waarden in De Verhulstjes. Op het begin zagen we hoe de twee het huis in Oostduinkerke met plezier probeerden te ‘bewaken’, maar ook hoe het sindsdien al niet zo goed gaat met Marcel. Hij heeft vaak last van kwaaltjes en kan zelfs niet meer normaal plassen. Het is dan ook een dagelijkse taak voor Ellen om de hond daarbij te helpen. In nieuwe beelden van het derde seizoen is te zien hoe het alsmaar achteruit lijkt te gaan met Marcel. Hij ligt met veel pijn neer op de grond en wordt omringd door zowel Ellen, Viktor als Marie. We hopen alleszins dat het goed komt!

Bekijk het fragment uit De Verhulstjes hier:

De Verhulstjes is vanaf vanavond, 7 februari 2022, elke maandag te zien om 20.35 uur op Play4 en via goplay.be.

Meer
Lees meer...