‘De Verhulstjes’: Ellen is verantwoordelijk voor de enge foto op Gerts album

In de aflevering van De Verhulstjes van vorige week, was te zien hoe de familie een weekendje naar Amsterdam ging. Dat deden ze omdat Ellen was uitgenodigd in het Nederlandse tv-programma Koffietijd. Daar liet ze weten dat zij de verantwoordelijke was voor de ‘creepy’ foto op het muziekalbum van Gert.

Niet Gert, maar wel Ellen is degene die besliste dat de enge foto van Gert Verhulst op de cover van zijn album verscheen. Dat vertelde het koppel tijdens een aflevering van Koffietijd op de Nederlandse televisie, dat ook net te zien was in De Verhulstjes op Play4.

IT

In september van vorig jaar kwam Gert Verhulst voor het eerst met een volledig album, zonder Samson. Op dat album, met de naam ‘Zijn Mooiste Liedjes’, bracht hij verschillende covers van Studio 100-nummers, zoals Zondag uit Het Huis Anubis en Wervelwind van Spring. Ook de titelsong uit De Verhulstjes, Zo Zijn Wij, staat op het album. Voor velen was het dus een trip down memory lane, maar toch was het nog iets anders dat met alle aandacht ging lopen: de albumcover.

Daarop was een foto van Gert, die nogal streng en ‘zwoel’ in de camera keek, te zien. Op het eerste gezicht niets mis mee, maar door het gebruik van licht en de manier waarop Gert zijn blik omhoog werpt, vonden veel mensen dat hij op de clown uit de horrorfilm IT leek. Het album zorgde daarna dus ook voor heel wat grappige reacties. Nu komt dus uit dat niet Gert, maar Ellen die coverfoto heeft gekozen. Dat vertelde ze in de aflevering van De Verhulstjes vandaag.

Bekijk het fragment uit De Verhulstjes hier:

De Verhulstjes is elke maandag om 20.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je elke week ook extra beelden vinden.

Meer
Lees meer...