Familie Verhulst geeft update over de gezondheid van hond Marcel

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van De Verhulstjes kregen we te zien dat het niet goed gaat met de gezondheid van Marcel, een van de twee Bouviers des Flandres van Gert en Ellen. Zo zagen we dat hij een pamper moet dragen en een groot deel van de dag al slapend doorbrengt. Maar nu komen Gert en Marie met een update over de gezondheid van Marcel.

Een groot deel van de eerste aflevering van het derde seizoen van De Verhulstjes stond in het teken van Marcel. In de eerste twee seizoenen kregen we al te zien dat het niet al te best ging met de gezondheid van de Bouvier, maar nu ging het er wel heel slecht mee.

Marcel

We zagen hoe Ellen een gigantische voorraad hondenpampers had moeten aankopen voor Marcel en hoe z’n eetlust en energie op een dieptepunt gekomen zijn. Tijdens de aflevering werd zelfs het droevige liedje van Samson en Gert gespeeld, waarvan elke nineties kid weet dat het slecht nieuws betekent.

Maar Gert en Marie komen nu met een update over de harige publiekslieveling. Omdat ze veel berichtjes kregen van ongeruste fans, stellen ze die via Instagram gerust. Ze deelden allebei een foto met Marcel op hun Instagram Story. Gert schreef bij de foto: “Ondertussen gaat het weer beter met Marcel”. Marie liet weten: “Voor al jullie bezorgde reacties, Marcelie is oké”.

Marcel De Verhulstjes
Instagram gertverhulst, verhulstmarie

De Verhulstjes is elke maandag om 20.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...