Gert Verhulst komt met slecht nieuws over hond Marcel

De familie Verhulst heeft moeten afscheid nemen van hun trouwe hond Marcel. Dat heeft Gert Verhulst zelf bekendgemaakt in zijn talkshow De Tafel Van Vier op Play4. Marcel was al lang ziek.

Trouwe kijkers van De Verhulstjes kennen Marcel – een Bouviers des Flandres – ongetwijfeld. In het realityprogramma van Gert Verhulst en zijn vrouw Ellen samen met Marie en Viktor Verhulst was de hond namelijk regelmatig te zien. Omdat het met Marcel al enige tijd niet zo goed ging, kwam hun trouwe huisdier zelfs heel regelmatig in beeld.

“Harder aangekomen dan verwacht”

Zo had Marcel blaasproblemen waardoor Ellen dagelijks een sonde moest inbrengen zodat de hond kon plassen. Recent kwam Gert Verhulst in De Allerslimste Mens ter Wereld nochtans met een hoopgevende gezondheidsupdate over zijn – na Samson – tweede bekendste hond. Marcel zou namelijk geopereerd worden zodat dagelijks sonderen niet meer nodig zou zijn.

Maar nu blijkt dat dat alles uiteindelijk toch niet heeft mogen baten voor Marcel. “Mijn hond Marcel is vannacht overleden. Hij was al een tijdje ziek, maar toch is zijn dood harder aangekomen dan verwacht. Maar ja, niks aan te doen”, zei Gert Verhulst in De Tafel Van Vier. Vooral zijn vrouw Ellen zou het heel moeilijk hebben met het overlijden van haar trouwe vriend. “Zij heeft twee jaar lang dag en nacht voor hem gezorgd.”

Ellen met Marcel

Meer
Lees meer...