‘De Verhulstjes’ komt terug en trekt deze keer op cruise naar Scandinavië

Zoals eerder al bekend was gemaakt keert De Verhulstjes, de realityshow rond de familie Verhulst, terug voor een vijfde seizoen. Dat zal zich deze keer opnieuw op een nieuwe locatie afspelen, want er wordt op cruise gegaan naar Scandinavië. Het nieuwe seizoen van De Verhulstjes verschijnt in het najaar op Play4.

Sinds 2021 zijn er al vier seizoenen van De Verhulstjes verschenen op tv. Het programma kon steeds op veel positieve reacties en heel wat kijkcijfers rekenen. Het kwam dan ook niet als een verrassing toen Gert Verhulst begin maart bekendmaakte dat er een vijfde seizoen kwam. “We gaan iets leuks doen”, klonk het toen.

Cruise in Scandinavië

Nu heeft Play4 dat vijfde seizoen van De Verhulstjes ook officieel aangekondigd. Daarbij maakten ze meteen ook meer details bekend. Het nieuwe seizoen zal zich namelijk deels in Scandinavië afspelen. Gert, Ellen, Marie en Viktor gaan namelijk op cruise. Ze nemen daarvoor de boot in Kiel, Duitsland, trekken langs Kopenhagen, Denemarken en gaan door tot Flåm in Noorwegen.

Het gaat om een grote cruise met zo’n 6.000 passagiers aan boord die de Noorse Fjorden aandoet. Aan boord van de boot is uiteraard heel wat entertainment voorzien, zoals zwembaden, cafés, restaurants, een spa en nog veel meer. 

Ardèche en Saint-Tropez

Scandinavië is echter niet de enige locatie van het vijfde seizoen van De Verhulstjes. De familie gaat namelijk ook kamperen in de Ardèche. Vooral voor Gert is dat een nostalgisch moment, want het gaat om de camping waar hij zijn jaarlijkse vakantie doorbracht met zijn ouders.

Tot slot wordt er ook een bezoek gebracht aan hun tweede verblijf in Saint-Tropez.

De vijfde seizoen van De Verhulstjes is dit najaar te zien op Play4.

Meer
Lees meer...