‘De Verhulstjes’: Viktor deelt zijn bizarre fantasie

De Verhulstjes zouden de Verhulstjes niet zijn zonder de kenmerkende slappe lach van Viktor. Die is ook deze keer te horen als hij vertelt over zijn fantasie over holbewoners, iets waar Gert duidelijk heel wat minder fan van is.

Het vijfde seizoen van De Verhulstjes bracht ons al in Saint-Tropez, op een camping in de Ardéche, in België en momenteel op cruise in Scandinavië. Die vertrok in Kiel, Duitsland en gaat door – langs onder andere Kopenhagen – tot Flåm in Noorwegen. Onderweg staan er heel wat bezoeken en activiteiten gepland, maar wacht de familie ook soms ruw weer.

Holbewoners

Tijdens dat alles is er uiteraard ook gewoon tijd voor familiemomentjes en om te babbelen. Tijdens een van die momenten komt Viktor Verhulst met een wel heel bizarre vraag. Door een kunstwerkje aan de muur vraagt hij zich namelijk af of zijn vader graag een holbewoner was geweest. “Maneet, wie wel? Gij kunt soms zo’n stomme dingen vragen, hé. Wie had er nu graag een holbewoner geweest?”, antwoordt Gert zonder twijfelen. “Ikke”, verrast Viktor. “Ik wil dat eens hebben meegemaakt, dat is gewoon een fantasie.”

Iets later vernemen we waarom Viktor precies fantaseert over het leven als holbewoner. “Dan kon je tenminste thuis zeggen dat je ging jagen en gewoon iets anders doen. Als je dan terugkwam, zei je gewoon dat je niets gevonden had. Dat gaat nu niet meer, hé”, klinkt het bij Viktor, die ook nog even vertelt waar de eerste holbewoners ontdekt zijn.

Bekijk het fragment van De Verhulstjes hier:

De Verhulstjes is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...