‘De Verhulstjes’: Ruw weer bezorgt Ellen problemen tijdens de cruise

In De Verhulstjes is de familie nog steeds op cruise in Scandinavië. Naarmate de boot meer noordelijk langs de Noorse fjorden gaat, wordt het weer woeliger en dat heeft ook zo zijn effect op de opvarenden. Vooral Ellen lijkt last te hebben van zeeziekte.

Nadat het nieuwe seizoen van De Verhulstjes opende in Frankrijk, meer bepaald in hun tweede verblijf in Saint-Tropez en op een camping in de Ardéche, bevinden we ons nu – na een korte passage in België – in Scandinavië. Daar zijn Gert, Ellen, Viktor en Marie op cruise. Die vertrok in Kiel, Duitsland en gaat door – langs onder andere Kopenhagen – tot Flåm in Noorwegen.

Hoewel de Euribia een gigantisch schip is, is ook die boot uiteraard onderhevig aan de weersomstandigheden. Zo beleven de Verhulstjes en wilde nacht die ook de dag erna nog aanhoudt. Ellen en Marie proberen bezig te blijven en te gaan fitnessen, maar daar krijgt vooral Ellen last. Na nog even te proberen door te zetten, beslist ze uiteindelijk – op aanraden van Marie – om even terug naar hun kajuit te gaan. “Ik ga gaan liggen of overgeven”, is Ellen eerlijk.

Vader-zoon

Viktor en Gert hebben duidelijk geen last van de woelige zee. Zij gaan voor een vader-zoonmoment, maar dat is toch iets anders dan ze hadden verwacht.

Uiteindelijk lijkt iedereen erdoor te komen en is het tijd voor een leuke avond op het cruiseschip. Die begint met bingo en karaoke, waarna het tijd is door gala-avond, iets wat Gert duidelijk ziet zitten.

Bekijk het fragment uit De Verhulstjes:

De Verhulstjes is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...