‘De Verhulstjes’ doden tijd op cruiseschip met een neushaartrimmer: “Mijn neushaar vlecht in elkaar”

Na Saint-Tropez, de Ardèche en Antwerpen trekt de familie Verhulst vanavond richting het hoge noorden. Ze zullen daar met een cruise door de Noorse fjorden varen. Aan entertainment zal er alvast geen gebrek zijn want de familie heeft een nieuwe hebbeding op de kop getikt: een neushaartrimmer.

Vanavond is het al tijd voor de vierde aflevering van De Verhulstjes en daarin trekt de familie Verhulst opnieuw op reis. Ze reizen met de cruise door de Noorse fjorden en hoewel zo’n cruiseschip aan entertainment geen gebrek heeft, vindt de familie toch een opvallende bezigheidstherapie, die volgens Ellen enkel in de badkamer zou mogen gebeuren.

Neustrimmer

In de teaser voor de aflevering van De Verhulstjes van vanavond is te zien dat Viktor iets gekocht heeft. “Ik heb mezelf verwend”, klinkt het. Vervolgens haalt hij een neushaartrimmer boven. “Ik heb altijd van die lange haren en die botsen dan tegen elkaar intern. Dat voelt ambetant en dan trek ik die uit. Maar dat doet pijn.” Gert vraagt zich af wat Viktor bedoeld met “botsende neusharen”. Waarna Viktor het niet beter maakt met: “Ja, die raken in elkaar gevlochten”. “Er ontwikkelt zich een soort tapijt in jouw neus”, merkt Gert op.

Vervolgens krijgen we ook een demonstratie van de neushaartrimmer te zien, bovenop het dek van de cruise. “Ik was wel blij dat niemand ons daar kende”, klinkt het bij Ellen. “Dat was een toestand, met die zak en die trimmer. Dat doe je toch gewoon in je badkamer.” Volgens Marie zorgt een mooi geschoren neusgat alvast voor een verjonging van enkele jaren. Daardoor wil Gert zich toch ook aan het toestel wagen. Maar dat is toch even wennen.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

De Verhulstjes is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...