‘De Verhulstjes’: Familie gaat kajakken op de Ardèche, maar niet iedereen kan mee

Het is zondag tijd voor de tweede aflevering van De Verhulstjes. Daarin verblijft de familie nog steeds op de camping in de Ardèche waar Gert z’n jeugdvakanties doorbracht. Zondag zal de familie zich wagen aan dé topactiviteit van de regio: kajakken op de Ardèche. Maar niet iedereen kan mee.

Sinds vorige week kunnen we opnieuw binnenkijken bij de familie Verhulst in De Verhulstjes. De eerste aflevering begon in het buitenverblijf van de familie in Saint-Tropez, maar we kregen te zien hoe ze naar minder luxueuze oorden trokken. Gert wilde namelijk al lang terugkeren naar de camping waar hij z’n jeugdvakanties doorbracht en die zal opnieuw centraal staan in de tweede aflevering van het seizoen.

Kajakken

In de teaser is te zien hoe Gert, Ellen, Viktor, Marie en Leo zich voorbereiden om te kajakken. “Je kan niet naar de Ardèche zonder te kajakken”, klinkt het zo bij Ardèche-kenner Gert Verhulst. Waarbij Viktor er wel aan toevoegt: “Je kan wel gewoon kajakken zonder naar de Ardèche te gaan”.

Ellen heeft een droom om samen met haar trouwe viervoeter Leo een kajak te delen. Maar die laatste ziet dat niet helemaal zitten. Zelfs wanneer de kajak nog op de oever staat, wil Leo niet blijven zitten. Daardoor zit er voor Ellen niets anders om dan samen met Leo de kajakervaring aan zich voorbij te laten gaan. “Ik vond het wel spijtig hoor. Want het is echt volledig mijn ding. Maar ik kon die hond niet alleen laten in die bungalow of in de auto voor een uur. Dat was gewoon geen optie.” Waarop de immer sarcastische Gert antwoordt: “Ik zit geregeld allen een uur in de auto of in de bungalow, hoor.”

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van zondag:

De Verhulstjes is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...