‘De Verhulstjes’ seizoen 5 krijgt eerste teaser met een misschien wat té trotse Ellen

Dit najaar is de familie Verhulst terug voor alweer het vijfde seizoen van hun realityreeks De Verhulstjes. Voor dat nieuwe seizoen hebben we nu een eerste teaser gekregen, waarin Ellen groot nieuws heeft.

Goed nieuws voor de fans van De Verhulstjes want het nieuwe seizoen komt eraan. Play4 heeft nu al de eerste teaser voor het nieuwe seizoen gelost. Daarin komen we te weten dat de familie Verhulst ook in Saint-Tropez nog wat bekender is geworden.

Seizoen 5

Het vijfde seizoen zal zich alvast deels afspelen in de villa van de familie in Saint-Tropez. En daar mogen de Verhulstjes zich nu écht als celebrity wanen. Ze zijn namelijk te zien op de cover van het boek Les chiens de Saint-Tropez. Ellen kende het boek al en was als hondenliefhebster een grote fan. Toen ze zelf de vraag kreeg of ze in de tweede editie wilde staan, was ze natuurlijk meteen akkoord. En nu heeft ze Les chiens de Saint-Tropez Part 2 voor de eerste keer zelf in handen.

Op de cover van het boek zijn Ellen, Gert en hun trouwe viervoeters Leo en Marcel te zien. Vorig seizoen kregen we te zien hoe Marcel zijn lange strijd met zijn gezondheid verloor. Maar voor zijn einde kon de foto voor Les chiens de Saint-Tropez Part 2 dus nog gemaakt worden. Daardoor heeft het boek nog een extra sentimentele waarde. “Hoeveel heb je er gekocht?”, vraagt Gert aan de apetrotse Ellen. “Vijftig”, is het antwoord.

Het vijfde seizoen van De Verhulstjes zal dit najaar nog te zien zijn op Play4. Het vorige seizoen was te zien op zondag. Als we ervan uitgaan dat dat ook nu het geval zal zijn, zal De Verhulstjes waarschijnlijk starten wanneer het derde seizoen van Klopjacht, dat nu op zondag te zien is op Play4, afgelopen is.

Bekijk hier de eerste teaser voor het vijfde seizoen van De Verhulstjes:

De Verhulstjes is binnenkort opnieuw te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...