‘De Verhulstjes’: Komt er dit seizoen gezinsuitbreiding?

Vanaf zondag kan je opnieuw elke week kijken naar een nieuwe aflevering van De Verhulstjes op Play4 en GoPlay. Om ons al warm te maken voor de eerste aflevering van het nieuwe seizoen heeft Play4 een nieuwe teaser gelost. Daarin krijgen we te zien hoe De Verhulstjes denken aan gezinsuitbreiding. Al staat niet iedereen daar even hard voor te springen.

Het vijfde seizoen van De Verhulstjes gaat zondag van start. In de teaser is te zien hoe de familie zich opnieuw in Saint-Tropez bevindt, waar ze te maken hebben met een droevige hond Leo. Ellen kent daar een goede oplossing voor, maar daar zijn Gert en Viktor het niet eens mee.

“Een roulade van verdriet”

In het vierde seizoen van De Verhulstjes moesten we afscheid nemen van Marcel. Na een lange strijd met z’n gezondheid overleed de hond in z’n slaap. Daardoor blijft Leo nu alleen achter en die voelt de afwezigheid van z’n vriend enorm. Maar Ellen heeft een oplossing. “We zijn aan het twijfelen om een hondje bij te nemen”, klinkt het. Waarom Gert al meteen reageert: “We? Wie is we? Jij? Ik twijfel niet.”

Ellen gaat verder. “We denken dat hij heel depressief is zonder een tweede hond”. Waarna ook Viktor zich mengt in de discussie. “Die is stokoud hé, dat gaat niet meer zo lang duren. De vraag is ga je dat nieuwe hondje dan al tegelijk nemen, of wacht je nog even?”. Ellen heeft daar duidelijk al over nagedacht en zegt dat het beter is om het nieuwe hondje al te nemen terwijl Leo nog leeft. “Ah ja, dan kan die ook nog eens verdrietig zijn als de Leo doodgaat”, voegt Gert er cynisch aan toe. “Jij maakt een ketting van verdriet”. Gert en Viktor verduidelijken hun standpunt nadien nog eens zonder Ellen. “Zo’n nieuwe hond dat is vreugde, maar vroeg of legt die ook het loodje”, begint Gert. Viktor pikt in: “En als die te hard aan Leo gehecht is …”. “Dan is die weer depressief en dan denken we: ‘We nemen er weer een andere bij’. En zo blijf dat aan de gang. Een roulade is het”, gaat Gert verder. “Een roulade van verdriet”, besluit Viktor.

Of Ellen haar gelijk krijgt en er ook echt een nieuw hondje komt bij De Verhulstjes kan je vanaf zondag volgen in het vijfde seizoen van de realityreeks.

Bekijk hier de teaser voor de eerste aflevering van De Verhulstjes:

De Verhulstjes is vanaf zondag 5 november elke week om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...