‘De Verhulstjes’: Extra beelden tonen discussie tussen Viktor en Marie over wie vooraan mag zitten in de auto

Het vijfde seizoen van De Verhulstjes is begonnen en dus zijn Gert, Ellen, Viktor en Marie weer even terug in ons leven. Hen kan je wekelijks aan het werk zien op Play4 en GoPlay. Maar daarnaast deelt de zender ook soms een extra fragment. Daarin zien we deze keer Viktor en Marie een discussie uit hun jeugd oprakelen.

Sinds 2021 zijn er al vier seizoenen van De Verhulstjes verschenen op tv. Het programma kon steeds op veel positieve reacties en heel wat kijkcijfers rekenen. Het kwam dan ook niet als een verrassing toen Gert Verhulst begin maart bekendmaakte dat er een vijfde seizoen kwam.

Dat ging afgelopen weekend van start op Play4 en is ook te bekijken via GoPlay. In de eerste aflevering van De Verhulstjes zagen we de familie op reis gaan naar een camping in de Ardèche. Die camping had een speciale betekenis voor Gert, want als kind bracht hij er jaarlijks zijn zomervakantie door met zijn ouders.

Vooraan zitten

Deze nostalgische reis brengt veel herinneringen naar boven en doet ook Viktor en Marie terugdenken aan hun jeugd. Zo vertellen ze dat ze tijdens lange autoritten nooit samen op de achterbank van de auto zaten. Eén iemand mocht namelijk altijd vooraan zitten in de hoop ruzie te vermijden.

Heel succesvol was die tactiek echter niet, want wie er vooraan mocht zitten zorgde voor extra discussies. “Ik mocht als oudste altijd eerst vooraan zitten en dan zouden we iedere autorit wisselen”, legt Viktor uit. “De discussie begon dan aan het tankstation”, gaat Marie verder. “Ik vond dat het daarna een nieuwe autorit was, maar Viktor vond uiteraard van niet.”

Bekijk het fragment van De Verhulstjes hier:

De Verhulstjes is vanaf zondag 5 november elke week om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...