‘De Verhulstjes’: Gert, Viktor en Marie bespreken de brede schouders in hun familie

De Verhulstjes is sinds enige tijd opnieuw wekelijks te zien op Play4 en dat al voor het vijfde seizoen. Maar voor wie niet genoeg krijgt van Gert, Ellen, Viktor en Marie verschijnen er ook af en toe extra fragmenten online. Deze keer zien we daar hoe Gert uitlegt hoe de lichaamsbouw van de familie Verhulst in elkaar zit.

Het vijfde seizoen van De Verhulstjes bracht ons al in Saint-Tropez, op een camping in de Ardéche, in België en momenteel op cruise in Scandinavië. Die vertrok in Kiel, Duitsland en gaat door – langs onder andere Kopenhagen – tot Flåm in Noorwegen. Onderweg staan er heel wat bezoeken en activiteiten gepland, maar wacht de familie ook soms ruw weer.

Breed

Tijdens dat alles is er uiteraard ook gewoon tijd voor familiemomentjes en om te babbelen. Tijdens een van die momenten komt Gert Verhulst tot een bijzondere ontdekking. Hoewel hij veel vermagerd is, spannen de knopen van zijn hemd nog steeds. “Dat is omdat je karkas te breed is”, geeft Viktor meteen een verklaring. “Wij hebben heel brede botten”, treedt Marie haar broer bij.

Al lijkt ook Gert door te hebben dat zijn ‘probleem’ er is door de brede schouders in de familie Verhulst. “Soms heb je gespierde mannen en die hun schouwers (sic.) zakken zo af, dat zijn precies … pijlen. Dat is jammer, want die mogen trainen wat ze willen, dat zit in hun bouw. Wij hebben schouders, maar bij veel mensen is dat een kapstok”, legt hij uit.

Bekijk het fragment van De Verhulstjes hier:

De Verhulstjes is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...