Joris Hessels en Viktor Verhulst komen na ‘De Expeditie: Groenland’ samen met eigen programma

Een nieuw jaar betekent ook: heel wat nieuwe programma’s op de televisie. Op Play4 zijn er ondertussen al wat nieuwe dingen verschenen, maar daar komen binnenkort dus nog veel meer projecten bij. Zo ook enkele samenwerkingen tussen BV’s die elkaar in een ander programma leerde kennen.

Play4 werkt graag met duo’s die elkaar in de media lijken gevonden te hebben. Een goed voorbeeld daarvan is Viva La Feta met Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis. De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van het eerste seizoen van Over De Oceaan en werden nadien heel goede vrienden. Zo goed zelfs, dat de zender hen een eigen programma aanbood.

Die trend zet Play4 nu verder. Zo is er binnenkort een nieuw programma te zien waarbij goede vrienden Jani Kazaltzis en James Cooke voor het eerst zullen samenwerken én komen ook Joris Hessels en Viktor Verhulst met een eigen programma. Die twee werden onafscheidelijk tijdens De Expeditie: Groenland.

De Expeditie: Groenland

Het is opvallend hoe programma’s waarin bekende gezichten enkele weken al het contact met de buitenwereld verliezen, nadien zorgen voor hechte en onverwachte vriendschappen. Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis waren daar in Over De Oceaan het eerste voorbeeld van. Maar sinds het begin van De Expeditie: Groenland zet die trend zich ook verder bij Joris Hessels en Viktor Verhulst.

Die vriendschap lijkt voor de kijker allesbehalve voor de hand liggend. Presentator en acteur Joris Hessels maakt al jaren programma’s voor VRT Canvas, terwijl Viktor Verhulst als zoon van Gert Verhulst vaak te zien is in realityprogramma’s. Volgens velen dus allesbehalve een match made in heaven, maar het tegendeel wordt nu bewezen in De Expeditie: Groenland. Daar zoeken de twee elkaar vaak op en vinden ze zowel steun als de nodige mopjes bij elkaar.

Eigen programma

De opvallende band tussen Joris en Viktor zal een vervolg krijgen op Play4. Dat maakte de zender vandaag bekend. De twee werken namelijk achter de schermen al samen aan een programma. Over welk programma het precies gaat of wat de twee gaan doen, is nog niets bekend. Ook een releasedatum is er nog niet, al laat Play4 wel weten dat het normaal nog in 2024 zou moeten verschijnen.

De Expeditie: Groenland is elke maandag om 21.15 uur te zien op Play4. Het nieuwe programma met Joris Hessels en Viktor Verhulst verschijnt later dit jaar.

Meer
Lees meer...