‘De Expeditie’-deelnemers de avond voor vertrek: “Hoop dat ik nog een goede nacht ga hebben”

Vorige week kregen we in de eerste aflevering van De Expeditie te zien hoe de deelnemers zich voorbereidden op hun vertrek en vanavond is het zover. Dan zullen de acht dappere bekende Vlamingen vertrekken aan hun zware en vooral ijskoude tocht door Groenland. In de trailer voor de tweede aflevering krijgen we de deelnemers te zien net voor hun laatste warme nacht.

Vanavond zullen we in de tweede aflevering van De Expeditie zien hoe actrice Tine Embrechts, televisiemaker Joris Hessels, presentator Viktor Verhulst, advocaat Sven Mary, actrice Lynn Van Royen, politica Jinnih Beels, influencer Average Rob en zangeres Pommelien Thijs hun ijskoude tocht door Groenland inzetten. In een teaser zien we hoe ze zich voorbereiden op hun laatste warme nacht.

Laatste warme nacht

Na de koudestage in Noorwegen trekt de groep van De Expeditie vanavond naar Groenland voor het echte werk. Ze zullen de Arctic Circle Trail van 164 kilometer afleggen van Kangerlussuaq naar Sissimut in het westen van Groenland. Dat doen ze al langlaufend met een slee van 40 kilogram in ijskoude temperaturen tot 35 graden onder het vriespunt.

In de teaser voor de tweede aflevering krijgen we te zien hoe de deelnemers zich voorbereiden op hun laatste warme nacht. Daarbij hebben ze duidelijk goesting in het avontuur, maar het is toch ook een spannend moment. Zo zien we hoe Pommelien haar plastieken sokken heeft geperfectioneerd, blikken Sven en Joris samen vooruit naar het avontuur, heeft Rob verbazend weinig zenuwen en kijkt Viktor al uit naar zijn digitale detox. Of iedereen die positieve ingesteldheid ook kan houden tijdens de volledige tocht zullen we dus vanaf vanavond kunnen zien, want dan gaat de De Expeditie echt van start.

Bekijk hier de teaser voor de tweede aflevering van De Expeditie:

De Expeditie is elke maandag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay. Wie een abonnement heeft op Streamz kan het volledige seizoen al bekijken op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...