‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Hoe deed Tine Embrechts het tijdens haar vorige deelname?

Gisteren begon de zevende week van De Allerslimste Mens ter Wereld. Daarin namen Danira Boukhriss Terkessidis en Olga Leyers het op tegen Riadh Bahri. Hij won meteen de aflevering, waarna Danira Olga naar huis stuurde. Vanavond nemen Riadh en Danira het op tegen nieuwkomer Tine Embrechts.

Nog twee weken te gaan in de reguliere speeltijd van De Allerslimste Mens ter Wereld en dan is het alweer tijd voor de finaleweken. Vanavond komt actrice Tine Embrechts erbij. Zij zal het opnemen tegen Danira Boukhriss Terkessidis en Riadh Bahri. Tine nam vorig jaar al deel aan De Slimste Mens ter Wereld.

Tine Embrechts

Een van de verrassendste kandidaten komt er vanavond bij in De Allerslimste Mens ter Wereld. Tine Embrechts is namelijk de kandidaat met de minste deelnames in een vorig seizoen. Zij nam in de editie van 2021 deel en kwam slechts aan twee deelnames, waarvan ze er één won. In haar laatste aflevering nam ze het wel op tegen Geert Meyfroidt en Merol, die later dat seizoen voor de overwinning streden.

De grootste reden voor haar terugkeer in het All Star-seizoen is het feit dat ze een record op haar naam heeft staan. Ze brak het secondenrecord met 667 seconden. Daarmee deed ze beter dan het voorgaande record van Liesbeth Van Impe. Zij kwam aan 665 seconden.

Jury

Naast Tine Embrechts, Riadh Bahri en Danira Boukhriss Terkessidis zullen ook James Cooke en Pedro Elias te zien zijn. Voor James is het zijn derde keer in de jury, voor Pedro is het al de vijfde keer. In een preview is alvast te zien hoe de twee juryleden een geheim delen.

“Ik ben twee jaar gestopt met roken, maar ik ben terug begonnen”, vertelt James. Daarop antwoordt Pedro dat hij door James ook is gestopt en teleurgesteld is. “Ik beloof dat ik terug ga stoppen”, sluit hij af.

Bekijk de preview hier:

De Allerslimste Mens ter Wereld, van maandag tot donderdag om 21 uur op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...