‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Hoe deed Riadh Bahri het tijdens zijn vorige deelname?

Vanavond gaat de zesde week van De Allerslimste Mens ter Wereld van start. Daarin krijgen we alvast geen Bart Cannaerts te zien, want hij strandde vorige week na 17 deelnames. Wie wel plaatsneemt op de bekende zetels, dat zijn Olga Leyers en Danira Boukhriss Terkessidis. Zij nemen het vanavond op tegen nieuwkomer Riadh Bahri.

Nog twee weken te gaan in de reguliere speeltijd van De Allerslimste Mens ter Wereld en dan is het alweer tijd voor de finaleweken. Vanavond komt journalist Riadh Bahri erbij. Hij zal het opnemen tegen Olga Leyers en Danira Boukhriss Terkessidis, die vorige week zowel Bart Cannaerts als Michèle Cuvelier versloegen. Riadh Bahri nam eerder al deel tijdens de editie van 2020.

Riadh Bahri

Het is misschien niet de meest succesvolle ex-kandidaat van de voorbije edities, maar toch zien we Riadh Bahri graag verschijnen vanavond. De journalist deed eerder al mee in de editie van 2020, waar plexiglazen centraal stonden. Daar kwam hij in eerste instantie slechts aan vier deelnames. In zijn vierde deelname moest hij het opnemen tegen Ella Leyers en Ben Crabbé, waarvan hij dus verloor.

Toch kwam hij terug in de finaleweken. Daar keerde hij al als tweede terug en kwam hij nog eens aan vier deelnames. Uiteindelijk verloor hij zijn finalespel van sportanker Catherine Van Eylen, die daarna ook Slimste Mens werd.

Jury

Naast Olga, Danira en Riadh is er natuurlijk ook weer plaats voor de jury. Die bestaat vanavond uit Sven de Leijer en Jelle De Beule. Zij zijn allebei een vaak terugkerend gezicht.

In de preview heeft Riadh het alvast over hoe bang hij is van zijn tegenstanders. “Ik ben klaar om mij te laten slachten door deze twee prachtige diva’s”, klinkt het. “Maar ik kom niet om te lachen, ik kom om mij te amuseren. Maar dat wordt moeilijk vanavond”, zegt hij nog met oog op de jury. Hopelijk krijgt Riadh op dat vlak ongelijk vanavond.

Bekijk de preview hier:

De Allerslimste Mens ter Wereld is van maandag tot donderdag om 21 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...