‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Hoe deed Michèle Cuvelier het tijdens haar vorige deelname?

Het is gebeurd. Bart Cannaerts is gisteren gestrand in de vijfde week van De Allerslimste Mens ter Wereld. De presentator kwam uiteindelijk aan 17 deelnames en zal al sowieso als laatste terugkeren in de grote finale. Vanavond nemen Olga Leyers en Danira Boukhriss Terkessidis het op tegen nieuwkomer Michèle Cuvelier. Er valt dus sowieso een vrouw af.

Nog twee weken te gaan in de reguliere speeltijd van De Allerslimste Mens ter Wereld en dan is het alweer tijd voor de finaleweken. Vanavond komt radiopresentatrice Michèle Cuvelier erbij. Zij zal het opnemen tegen Olga Leyers en Danira Boukhriss Terkessidis, die gisteren Bart Cannaerts versloegen. Michèle nam eerder al deel tijdens de editie van 2018.

Michèle Cuvelier

Michèle Cuvelier is een gekende naam voor luisteraars van Studio Brussel. Ze was lange tijd verantwoordelijk voor het ochtendblok, maar dat gaf ze vorig jaar terug uit handen. Vanavond zetelt ze na vier jaar terug in de Slimste Mens, waar ze in 2018 derde werd.

Dat Cuvelier het tijdens haar vorige deelname goed deed, is natuurlijk geen verrassing meer. In eerste instantie ging het nochtans niet perfect. In de reguliere speelweken kwam de presentatrice slechts aan drie deelnames. Maar uiteindelijk werd ze in de finaleweken opgevist en kwam ze er op de eerste dag al bij.

Daarna ging het van een leien dakje, want Cuvelier belandde in de grote finale na een fantastisch foutloos parcours van 7 afleveringen. In die grote finale kwam ze uit tegen Peter Van de Veire en Julie Colpaert, maar die leken op dat moment iets te sterk.

Jury

Naast de drie vrouwen op de zetels, is er natuurlijk ook plaats voor enkele mannen. In de jury krijgen we vanavond Rik Verheye en Wim Opbrouck te zien. Voor Verheye is het al de derde keer, maar voor Opbrouck zal het de eerste keer zijn dit seizoen.

Maar vanavond gaat het ook even over nog een andere man, namelijk Chris Martin van Coldplay. In een preview heeft Michèle Cuvelier het over haar interview met de zanger. “Ik merk dat als je echt heel beroemd werd, je een beetje raar wordt”, verteld ze.

Bekijk de preview hier:

De Allerslimste Mens ter Wereld is van maandag tot donderdag om 21 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...