‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Hoe deed Julie Colpaert het tijdens haar vorige deelname?

Het nieuwe seizoen van De Allerslimste Mens ter Wereld is ondertussen in volle gang. Gisteren begon de vierde week en daarin was te zien hoe nieuwkomer Prem Radhakishun meteen naar huis werd gestuurd. Vandaag worden Bart Cannaerts en Lotte Vanwezemael vergezeld door een nieuwe kandidaat, journaliste Julie Colpaert.

Er zijn de voorbije weken al heel wat sterke kandidaten de revue gepasseerd in De Allerslimste Mens ter Wereld. Onder andere Ella Leyers, Gert Verhulst en ex-winnaars Gilles Van Bouwel en Lieven Scheire moesten het spel al verlaten. Voor Bart Cannaerts verloopt zijn deelname van een leien dakje, want de presentator zit ondertussen al aan acht deelnames. Vanavond moet hij zijn sterke reputatie verdedigen tegen Lotte Vanwezemael en nieuwkomer Julie Colpaert.

Julie Colpaert

Vanavond doet journaliste Julie Colpaert een gooi naar de overwinning in De Allerslimste Mens ter Wereld. Colpaert deed eerder al mee in de editie van 2018, waar ze al meteen de toon zette. Ze was er namelijk bij sinds de allereerste aflevering en kwam daarna aan 12 deelnames. Daarvan won ze er maar liefst 8.

In haar twaalfde deelname bleken advocaat Omar Souidi en acteur Boris Van Severen te sterk. Maar met haar indrukwekkend aantal afleveringen keerde Colpaert in de grote finale toch terug. Daar speelde ze de grote finale tegen uiteindelijke winnaar Peter Van de Veire. Radiopresentatrice Michèle Cuvelier werd derde.

Jury

Naast Julie Colpaert, Lotte Vanwezemael en Bart Cannaerts, is er natuurlijk ook een jury aanwezig. Die bestaat vanavond uit actrice Barbara Sarafian en acteur Stefaan Degand. Sarafian zat eerder al eens in de jury, maar voor Degand is het de eerste keer dit seizoen.

In een eerste preview zien we alvast hoe de twee hun acteerkunsten bovenhalen voor een eigentijdse versie van Shakespeares Romeo And Juliet.

Bekijk de preview van De Allerslimste Mens hier:

De Allerslimste Mens ter Wereld is van maandag tot donderdag om 21 uur te zien op Play4 en via GoPlay.

Meer
Lees meer...