‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Hoe deed Lieven Scheire het tijdens zijn vorige deelname?

Het nieuwe seizoen van De Allerslimste Mens ter Wereld is ondertussen in volle gang. Ondertussen zitten we al in de derde week en daarin zijn Jelle Cleymans en Joke Emmers al naar huis gestuurd. Vandaag worden Bart Cannaerts en Gilles Van Bouwel vergezeld door nieuwe kandidaat Lieven Scheire. Hij is meteen ook de tweede ex-Slimste Mens in het gezelschap.

We zitten in de derde week van De Allerslimste Mens ter Wereld. Dat betekent dat er al heel wat goede kandidaten de revue zijn gepasseerd, maar dat er ook nog heel wat sterke deelnemers moeten komen. Gisteren maakte ex-winnaar Gilles Van Bouwel zijn intrede en vandaag doen we daar nog een bij. Lieven Scheire won namelijk ook al eens in 2019. Jelle De Beule en Jan Jaap van der Wal nemen plaats achter de jurytafel.

Lieven Scheire

Vanavond is het hard tegen hard in De Allerslimste Mens. Bart Cannaerts, die ondertussen al aan 5 deelnames zit, en Gilles Van Bouwel, die de editie van 2016 won, worden namelijk vergezeld door nog een ex-winnaar, Lieven Scheire.

Scheire deed mee aan De Slimste Mens ter Wereld in 2019. Daar kwam hij aan acht deelnames, waarna hij moest stoppen omdat de finaleweken eraan kwamen. In de grote finale kwam hij terug, waarna hij het spel ook won. In de laatste aflevering versloeg hij Thomas Huyghe en Astrid Stockman. Ook zij zullen dit seizoen nog terugkeren.

Jury

Naast Lieven Scheire, Gilles Van Bouwel en Bart Cannaerts zullen ook Jelle De Beule en Jan Jaap van der Wal te zien zijn. De Beule was eerder al te zien in de jury, maar voor Van der Wal is het de eerste keer.

In de preview komen we alvast te weten dat Gilles Van Bouwel een enorme liefhebber is van horrorfilms, maar er niet zo goed tegen kan. “Mensen kwamen me zeggen dat ik door mijn gillen hun hele ervaring had verpest”, vertelde hij.

Bekijk de preview hier:

De Allerslimste Mens ter Wereld is van maandag tot donderdag om 21 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...