‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Hoe deed Joke Emmers het tijdens haar vorige deelname?

Vanavond is het alweer tijd voor de derde week van De Alllerslimste Mens ter Wereld. Daarin nemen Jelle Cleymans en Bart Cannaerts het op tegen actrice Joke Emmers. Emmers deed eerder al mee in 2017. Rik Verheye en Maaike Cafmeyer nemen vanavond plaats achter de jurytafel.

De derde week van De Allerslimste Mens ter Wereld gaat vandaag van start. In de eerste twee weken zijn er met o.a. Ella Leyers, Gert Verhulst en Delphine Lecompte al heel wat sterke kandidaten gesneuveld. Vooral het duo Jelle Cleymans en Bart Cannaerts lijkt goed te werken, want de twee stuurden al Eva De Roo én Lisa Smolders naar huis. Vandaag nemen ze het op tegen actrice Joke Emmers, die in de editie van 2017 een enorm parcours aflegde.

Joke Emmers

De vorige deelname van Joke Emmers dateert van 2017. Toen kwam de actrice er tijdens de week voor de finale pas bij, wat wilde zeggen dat ze zich rechtstreeks zou moeten plaatsen. Dat deed ze na twee deelnames dan ook, waarna ze nog tot de laatste week in het programma bleef.

In de kwartfinale van het spel verloor Emmers van acteur Filip Peeters en de uiteindelijke winnaar Xavier Taveirne. Uiteindelijk tikte ze, met acht deelnames en drie overwinningen, af op een vijfde plek. Het is dus zeker: Joke Emmers valt niet te onderschatten.

Jury

Naast Joke Emmers, Bart Cannaerts en Jelle Cleymans zullen ook Rik Verheye en Maaike Cafmeyer vandaag te zien zijn. Zij zorgen voor een West-Vlaams onderonsje in de jury. Verheye was al twee keer te zien, voor Cafmeyer is het de eerste keer dit seizoen.

Hoewel de twee dus een West-Vlaams accent gewoon zijn, wagen ze zich vanavond toch aan het Limburgs. Maar wanneer Erik Van Looy aan nieuwkomer Joke Emmers vraagt of ze het een goede poging vond, krijgt hij een negatief antwoord.

Bekijk de preview hier:

De Allerslimste Mens ter Wereld is van maandag tot donderdag om 21 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...