‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Hoe deed Lisa Smolders het tijdens haar vorige deelname?

Vanavond loopt de tweede week van De Alllerslimste Mens ter Wereld op zijn einde. Daarin nemen Jelle Cleymans en Bart Cannaerts het op tegen ex-radiopresentatrice Lisa Smolders. Smolders deed eerder al mee in 2013, hetzelfde jaar als Jelle Cleymans. Sven de Leijer en Barbara Sarafian nemen vanavond plaats achter de jurytafel.

We zitten aan het einde van de tweede week van De Allerslimste Mens ter Wereld. Vorige week zijn er al enkele grote namen de revue gepasseerd, waaronder Ella Leyers en Gert Verhulst, en ook deze week zijn er al drie sterke kandidaten gesneuveld. Zowel Jonas Geirnaert, Delphine Lecompte als Eva De Roo zijn de afgelopen dagen al uitgeschakeld. Vanavond maakt voormalig radiopresentatrice Lisa Smolders haar intrede.

Lisa Smolders

Wie nog niet zo lang naar De Slimste Mens kijkt, zal ex-radiopresentatrice Lisa Smolders misschien niet kennen. Zij werkte in het verleden voor heel wat radiostations, waaronder Studio Brussel, Radio 1 en MNM. Maar op dit moment is ze vooral bezig met haar eigen productiebedrijf voor podcasts.

Haar eerste deelname aan De Slimste Mens ter Wereld dateert van 2013. Dat is hetzelfde jaar als haar tegenkandidaat Jelle Cleymans, die toen derde werd. Voor Smolders verliep dat seizoen ook opvallend goed. Ze kwam aan acht deelnames, waarvan ze er twee won. In haar laatste aflevering werd ze toen uitgeschakeld door Marc Descheemaecker en Barbara Sarafian. Die laatste zal deze keer in de jury zetelen.

In de finaleweken kwam Smolders door haar sterk parcours pas terug in de voorlaatste aflevering. Maar die verloor ze van Jelle Cleymans en de uiteindelijke winnaar Gilles De Coster. Ook hij zal later dit seizoen nog terugkeren.

Jury

Naast Jelle Cleymans, Bart Cannaerts en Lisa Smolders zullen ook Barbara Sarafian en Sven de Leijer vandaag te zien zijn. Zij nemen plaats achter de jurytafel. Voor beide juryleden is het de eerste keer dit seizoen.

In de preview voor vanavond zien we voor het eerst geen jurymoment, maar wel een opvallend verhaal van deelnemer Bart Cannaerts. Hij vertelt over hoe hij ooit onder schot is gehouden door de politie omdat hij aan de kantoren van productiehuis Shelter met een nepgeweer stond te zwaaien.

Bekijk de preview voor vanavond hier:

De Allerslimste Mens ter Wereld is van maandag tot donderdag om 21 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...