‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Hoe deed Jelle Cleymans het tijdens zijn vorige deelname?

Vanavond is het weer tijd voor de tweede aflevering van De Allerslimste Mens ter Wereld van deze week. Daarin nemen Delphine Lecompte en Eva De Roo het op tegen acteur en zanger Jelle Cleymans. Cleymans deed eerder al mee in 2013 en bracht het er toen goed vanaf. James Cooke en William Boeva nemen vanavond plaats achter de jurytafel.

Gisteren is de tweede week van De Allerslimste Mens ter Wereld van start gegaan. Vorige week zijn er al enkele grote namen de revue gepasseerd, waaronder Jeroom en Gert Verhulst, en ook deze week is er al een sterke kandidaat gesneuveld. In de laatste aflevering moest Jonas Geirnaert de duimen leggen tegen nieuwkomer Eva De Roo. Dichteres Delphine Lecompte won de aflevering. Vanavond komt zanger en acteur Jelle Cleymans erbij.

Jelle Cleymans

De vorige deelname van Jelle Cleymans aan De Slimste Mens ter Wereld dateert ondertussen al van 2013, bijna tien jaar geleden. Toen deed de acteur het in eerste instantie goed. Hij mocht met vijf deelnames en drie overwinningen door naar de finaleweken. Maar pas daar bewees Cleymans zich echt. Hij keerde terug, versloeg radiopresentatrice Lisa Smolders in de halve finale, en werd uiteindelijk tweede in de grote finale.

Dat seizoen ging de overwinning naar presentator Gilles De Coster. Prem Radakishun werd toen derde. Ook zij zullen binnenkort terugkeren in De Allerslimste Mens ter Wereld.

Jury

Naast Eva De Roo, Delphine Lecompte en Jelle Cleymans zullen ook James Cooke en William Boeva vandaag te zien zijn. Cooke was in de allereerste aflevering al eens te zien, voor Boeva is het de eerste keer dit seizoen. In een preview ziet het er alvast gezellig uit.

Wanneer het gaat over bizarre gebeurtenissen, vertelt James Cooke over een opvallende herinnering aan de snelwegparking van Waasmunster. Die parking staat algemeen bekend als ontmoetingsplaats voor homoseksuelen, maar daar was Cooke dus blijkbaar niet van op de hoogte. “Ik moest even plassen en ineens stond daar een man. Net toen ik dacht dat hij me waarschijnlijk gewoon herkende, begon hij in het Frans. Ik ben nog nooit zo snel naar mijn auto gevlucht”, klinkt het.

Bekijk de volledige preview hier:

De Allerslimste Mens ter Wereld is van maandag tot donderdag om 21 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...