‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Hoe deed Eva De Roo het tijdens haar vorige deelname?

Vanavond is het tijd voor de tweede week van De Allerslimste Mens ter WereldDaarin nemen Jonas Geirnaert en Delphine Lecompte het op tegen radiopresentatrice Eva De Roo. De Roo deed eerder al mee in 2016 en bracht het er toen goed vanaf. Bockie De Repper en Margriet Hermans nemen vanavond plaats achter de jurytafel.

Vorige week is De Allerslimste Mens ter Wereld terug begonnen. In die eerste week hebben we al meteen afscheid moeten nemen van Jeroom, Gert Verhulst, Ella Leyers en Boris Van Severen. Maar kandidaten Jonas Geirnaert, die elke aflevering al heeft overleefd, en Delphine Lecompte zijn nog steeds van de partij. Zij nemen het vanavond op tegen StuBru-presentatrice Eva De Roo. Maar hoe sterk is zij?

Eva De Roo

Play4

Het is ondertussen al zes jaar geleden dat presentatrice Eva De Roo deelnam aan De Slimste Mens ter Wereld. Maar daar deed ze het enorm goed. Tijdens de voorrondes kwam De Roo aan negen deelnames. Daarna moest ze verplicht stoppen om terug te keren in de finaleweken.

Ze begon dus ongeslagen aan die week en bracht het ook moeiteloos tot in de finale. Daar versloeg ze Olga Leyers, die ook nog zal terugkeren, en speelde ze de grote finale tegen ex-Mol Gilles Van Bouwel. Die won uiteindelijk de editie van 2016. Maar nu heeft Eva De Roo dus een kans om wraak te nemen, want ook Van Bouwel doet mee aan deze editie van De Allerslimste Mens ter Wereld.

Jury

Naast Eva De Roo, Delphine Lecompte en Jonas Geirnaert zullen ook Margriet Hermans en Bockie De Repper vandaag te zien zijn. Bockie zat ook vorige week al eens achter de jurytafel, maar voor Margriet Hermans is het de eerste keer dit seizoen.

Uit de preview voor vanavond blijkt alvast dat ze geen blad voor de mond neemt. Wanneer een gesprek over zweet uitmondt in een gesprek over hoe opwindend dat kan zijn, vertelt Hermans over hoe ze “wel eens aan de schaamstreek van haar partner ruikt”. “Je moet dat ook eens doen, Erik”, klinkt het.

Bekijk de preview van De Allerslimste Mens ter Wereld hier:

De Allerslimste Mens ter Wereld is van maandag tot donderdag om 21 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...