‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Philippe Geubels brengt ode aan deelnemers

Vanavond is het alweer tijd voor de derde aflevering van De Allerslimste Mens Ter Wereld. Daarin zien we opnieuw Gert Verhulst en Jonas Geirnaert terug, maar ook Delphine Lecompte maakt vandaag haar intrede. De dichteres nam voor het eerst deel in 2020 en maakte toen op z’n minst gezegd een opvallende indruk achter. Vanavond krijgen de drie kandidaten alvast een warm welkom van jurylid Philippe Geubels.

Na lang wachten kunnen we sinds maandagavond op Play4 eindelijk kijken naar De Allerslimste Mens ter Wereld. In de eerste aflevering moest de kijker al afscheid nemen van Jeroom. Die werd gisteren vervangen door Gert Verhulst. Hij nam het op tegen Ella Leyers en Jonas Geirnaert. Gisteren moest Ella het onderspit delven, nadat Gert Verhulst de aflevering won en Jonas Geirnaert goed op de hoogte bleek te zijn van politieke voorzitters.

Ella wordt deze aflevering vervangen door dichteres en columniste Delphine Lecompte. En zij krijgt alvast een gepersonaliseerd gedicht van jurylid Philippe Geubels.

Delphine Lecompte

Of de nieuwe deelneemster, Delphine Lecompte, ook de titel van ‘Allerslimste Mens ter Wereld’, dat valt af te wachten. Maar Lecompte was sinds haar eerste deelname in het programma in 2020 alvast een veelbesproken naam. Ze gooide meermaals grote ogen met haar gedurfde uitspraken en soms bizarre gedichten.

Daarnaast bleek ze ook geen slechte quizzer. In de editie van 2020 overleefde ze zes deelnames, waarvan ze er drie won. Toch zal de meeste aandacht ongetwijfeld ook deze keer naar haar uitspraken gaan.

Ode van Philippe

Vanavond is ook comedian Philippe Geubels voor de eerste keer dit seizoen te zien in de jury. Dat doet hij naast Bockie De Repper. Omdat Delphine Lecompte nog steeds vooral bekend is om haar gedichten, besloot Geubels aan iedereen een ode te brengen in de vorm van een gedicht met de titel Wie wordt de slimste mens ter wereld?.

Bekijk de preview hier:

De Allerslimste Mens ter Wereld is van maandag tot donderdag om 21 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...