‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Juryleden Rik Verheye en Pedro Elias vertellen hilarische anekdote over hun vriendschap

In De Allerslimste Mens ter Wereld krijgen we niet alleen dagelijks vertrouwde gezichten als kandidaten. Uiteraard bestaat de jury ook weer iedere aflevering uit een bekend. Nadat James Cooke en Elodie Ouedraogo de spits afbeten, is het dinsdagavond de beurt aan Rik Verheye en Pedro Elias. En die twee blijken betere vrienden te zijn dan we dachten. Of dat is toch wat we mogen concluderen na een anekdote uit de aflevering van vanavond die Play4 al deelde als preview.

Na lang wachten konden we maandagavond op Play4 eindelijk kijken naar de eerste aflevering van De Allerslimste Mens ter Wereld. Daarin beter Jeroom, Ella Leyers en Jonas Geirnaert de spits af. Vooraf geloofden ze alle drie vooral in de kwaliteit van hun tegenstanders, maar uiteindelijk was het Jeroom die in de finale tegen Ella Leyers het onderspit moest delven.

Hij wordt vanavond vervangen door Gert Verhulst. Ella en Jonas zullen het ongetwijfeld niet makkelijk hebben met hun nieuwe tegenstander. In seizoen 12 in 2014 overleefde Gert Verhulst namelijk maar liefst 11 afleveringen, een toenmalig record. Zes keer won hij ook de aflevering. Daardoor moest Gert pas in de allerlaatste aflevering van de finaleweken terugkeren. Daar werd hij echter maar derde na winnaar Adil El Arbi en Bart De Pauw.

Rik Verheye en Pedro Elias

Niet alleen bij de kandidaten is er een nieuw gezicht, bij de jury krijgen we in de tweede aflevering zelfs twee nieuwe gezichten te zien. Rik Verheye en Pedro Elias nemen die taak deze keer namelijk voor hun rekening. Het duo blijkt ook buiten de televisiewereld goede vrienden te zijn … of dat mogen we toch concluderen uit de bizarre anekdote die Rik en Pedro vertellen in een preview die Play4 deelde.

Bekijk hier een preview van aflevering 2 van De Allerslimste Mens ter Wereld:

De Allerslimste Mens ter Wereld is van maandag tot en met donderdag vanaf 21 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...