‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Bekijk hier een preview van de eerste aflevering met Jeroom en Elodie

Omdat het de twintigste jaargang is, komt De Slimste Mens ter Wereld dit seizoen voor de tweede keer met een best of-editie. 32 kandidaten die zich de voorbije jaren al bewezen hebben, keren vanaf vandaag – 5 september 2022 – terug. Zij zullen onderling uit maken wie nu echt de slimste mens was van de afgelopen tien seizoenen. De spits wordt in de eerste aflevering afgebeten door Jeroom, Ella Leyers en Jonas Geirnaert. Voor die eerste wordt nog meer bijzonder, want vrouwlief Elodie zit speciaal voor hem in de jury.

Met een opvallende trailer werden we enkele weken al warm gemaakt voor het aankomende seizoen van De Allerslimste Mens ter Wereld. Een week geleden volgde dan de definitieve bevestiging van de deelnemerslijst. Tussen de 32 geselecteerde kandidaten voor deze best of-editie zitten maar liefst 6 ex-winnaars.

Op die ex-winnaars is het even wachten. We zien wel meteen al Ella Leyers, nog steeds met voorsprong recordhoudster met maar liefst 18 opeenvolgende afleveringen, in actie. Zij krijgt het gezelschap van Jeroom en Jonas Geirnaert.

Elodie Ouedraogo in de jury

Uiteraard is ook Erik Van Looy opnieuw van dienst als presentator. Hij krijgt in de eerste aflevering hulp van de tweekoppige jury James Cooke en Elodie Ouedraogo. Uiteraard zal er vooral naar die tweede gekeken worden, aangezien Jeroom als kandidaat meedoet. Uit eerste preview van Play4 blijkt alvast dat de twee – zoals we gewoon zijn – elkaar niet zullen sparen.

Bekijk hier een preview van aflevering 1 van De Allerslimste Mens ter Wereld:

De Allerslimste Mens ter Wereld gaat maandag 5 september van start op Play4.

Meer
Lees meer...