‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Hoe deed Boris Van Severen het tijdens zijn vorige deelname?

Vanavond is het tijd voor de laatste aflevering van de openingsweek van De Allerslimste Mens ter Wereld. Daarin nemen Jonas Geirnaert en Delphine Lecompte het op tegen acteur Boris Van Severen. Van Severen deed eerder al mee in 2018 en bracht het er toen goed vanaf. Herman Brusselmans en Jeroen van Koningsbrugge nemen vanavond plaats achter de jurytafel.

Na lang wachten kunnen we sinds maandagavond op Play4 eindelijk kijken naar De Allerslimste Mens ter Wereld. In de eerste aflevering viel Jeroom uit, in de tweede volgde Ella Leyers en gisteren nam de kijker al afscheid van Gert Verhulst. Dat betekent dat nieuwkomer Boris Van Severen het vanavond moet opnemen tegen Delphine Lecompte en Jonas Geirnaert. Die laatste zit ondertussen al aan zijn vierde deelname en mag bij een extra overwinning zeker zijn van een plek in de finaleweken. Maar hoe sterk is zijn nieuwe tegenstander Boris Van Severen?

Boris Van Severen

Play4

Het is ondertussen al vier jaar geleden dat acteur Boris Van Severen deelnam aan De Slimste Mens Ter Wereld. Toen was hij vooral bekend door zijn rollen in de series De Dag en Salamander. In de editie van 2018 behaalde Van Severen acht deelnames, waarvan hij er vier won. Hij is dus zeker geen te onderschatten kandidaat.

Na zijn deelname in 2018 deed de acteur nog mee in de populaire series Studio Tarara en GR5. In 2021 trouwde hij met collega-actrice Frances Lefebure. Of hij ook dit jaar aan acht deelnames zal geraken, valt af te wachten. Maar waarvoor hij ongetwijfeld, volgens de redactie van het programma, wel zal zorgen zijn z’n indrukwekkende wenkbrauwen.

Jury

Naast Boris Van Severen zullen ook Herman Brusselmans en Jeroen van Koningsbrugge vandaag hun intrede maken in het programma. Het duo zal achter de jurytafel plaatsnemen, en dat leidt meteen tot vragen over Brusselmans’ aankomende vaderschap. “De eerste twee jaar moet je helemaal niets doen”, vertelt Van Koningsbrugge. Ook Jonas Geirnaert geeft hem advies. “De eerste twee jaar zijn het belangrijkste”, klonk het bij hem.

Bekijk de preview hier:

De Allerslimste Mens ter Wereld is van maandag tot donderdag om 21 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...