‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Hoe deed Prem Radhakishun het tijdens zijn vorige deelname?

Vandaag gaat de vierde week van De Allerslimste Mens ter Wereld van start. Daarin nemen Bart Cannaerts, die ondertussen al aan zijn zevende deelname zit, en Lotte Vanwezemael het op tegen nieuwkomer Prem Radhakishun. Philippe Geubels en Sven de Leijer nemen vanavond plaats achter de jurytafel.

Er zijn de voorbije weken al heel wat sterke kandidaten de revue gepasseerd in De Allerslimste Mens ter Wereld. Onder andere Ella Leyers, Gert Verhulst en ex-winnaars Gilles Van Bouwel en Lieven Scheire moesten het spel al verlaten. Voor Bart Cannaerts verloopt zijn deelname van een leien dakje, want de presentator zit ondertussen al aan zeven deelnames. Vanavond moet hij zijn sterke reputatie verdedigen tegen Lotte Vanwezemael en nieuwkomer Prem Radhakishun.

Prem Radhakishun

De Surinaams-Nederlandse columnist Prem Radhakishun deed in 2013 mee aan het elfde seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Radhakishun was door zijn gedurfde uitspraken een opvallende kandidaat, en kon dus in dit Best of-seizoen niet ontbreken.

Tijdens zijn deelname in 2013 kwam hij in eerste instantie aan negen afleveringen, waarvan hij er twee won. Hij leek dus een expert te zijn in het finalespel, maar daar geraakte hij in de grote finale niet. Acteur Jelle Cleymans en presentator Gilles De Coster waren te sterk, waarna De Coster de editie won en Radhakishun dus tevreden moest zijn met een derde plek.

Jury

Prem is de enige echte nieuwkomer deze aflevering. In de jury nemen namelijk Sven de Leijer en Philippe Geubels plaats, zij waren eerder al een keer te zien in de jury. In een eerste preview gaat de aandacht dan ook naar het nieuwe gezicht, die meteen zijn mening geeft over mogelijke fraude.

“Hij (Bart Cannaerts, red.) heeft in de jury gezeten, hij heeft gepresenteerd en dit is zijn zevende deelname. Ik wist dat jullie corrupt zijn, maar zo corrupt. Eigenlijk zouden we uit protest niet meer moeten meespelen”, klinkt het.

Bekijk de preview hier:

De Allerslimste Mens ter Wereld is van maandag tot donderdag om 21 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...