‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Hoe deed Olga Leyers het tijdens haar vorige deelname?

We zitten aan de helft van de vijfde week van De Allerslimste Mens ter Wereld en het belooft spannend te worden. Bart Cannaerts gaat, als hij vandaag doorgaat, namelijk naar zijn achttiende aflevering. Daarmee zou hij gelijk komen met Ella Leyers, die het record op dit moment op haar naam heeft staan. Maar daarvoor zal hij eerst Danira Boukhriss Terkessidis én Ella’s zus Olga moeten verslaan.

Dat Bart Cannaerts sowieso zal terugkeren in de grote finale, staat al vast. Maar toch heeft hij nog een reden om even vol te houden, want vanavond kan hij gelijk komen met recordhouder Ella Leyers. Zij kwam in een eerder seizoen namelijk aan 18 deelnames en Cannaerts is vanavond toe aan zijn 17de deelname. Maar voordat hij kan doorgaan, zal hij het eerst moeten opnemen tegen Danira Boukhriss Terkessidis en nieuwkomer Olga Leyers. Jawel, de zus van Ella.

Olga Leyers

Olga Leyers deed eerder al mee in de editie van 2016. Zij was toen pas 19 jaar en daarmee de jongste deelnemer aan het programma. Toch verraste ze vriend en vijand, want Leyers kwam in eerste instantie meteen aan 11 deelnames, waarvan ze er ook nog eens 7 won. Uiteindelijk moest de jongste telg van de Leyers-familie het reguliere spel verlaten na een finalespel tegen Kris Wauters.

Maar door haar sterk parcours kwam Olga terug in de allerlaatste aflevering. Daarin nam ze het op tegen Gilles Van Bouwel en Eva De Roo. Uiteindelijk eindigde ze derde, waarna Gilles Van Bouwel het spel won. In deze editie moet Olga alvast geen schrik hebben van haar twee vorige vijanden, want zowel Van Bouwel als De Roo moesten het spel al snel verlaten.

Jury

Naast Olga, Danira en Bart, is er vanavond natuurlijk ook een jury. Die bestaat deze keer uit Jan Jaap van der Wal en Stefaan Degand. Van der Wal zat dit seizoen al drie keer in de jury, voor Degand is het de tweede keer.

In een eerste preview gaat de aandacht al meteen naar de doe-vraag van deze aflevering. Daarin moeten de kandidaten hun hoofd zo rood mogelijk krijgen, waarop Olga Leyers zichzelf meteen (letterlijk) voor de kop begint te slaan. Wanneer het aan Danira is, vraagt zij ook aan Olga om haar een harde bitch slap tee verkopen. En die is er alvast niet naast.

Bekijk de preview hier:

De Allerslimste Mens ter Wereld is van maandag tot donderdag om 21 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...