‘De Mol’ maakt locatie nieuw seizoen bekend met teaser over gruwelijke misdaad

Volgend jaar is het weer tijd voor een nieuw seizoen van De Mol. Naar goede gewoonte komen we enkele maanden voor de release van het seizoen te weten waar het programma zal doorgaan. Dat is ook nu het geval. Met een teaser, waarin we ook Matteo Simoni opnieuw te zien krijgen, maakt Gilles De Coster bekend dat de zoektocht naar de mol zal doorgaan op het Italiaanse eiland Sicilië.

Nadat De Mol vorig jaar neerstreek in Arizona in de Verenigde Staten, reizen Gilles De Coster en zijn vrienden dit jaar weer wat minder ver van huis. Het nieuwe seizoen van De Mol zal namelijk doorgaan op het Italiaanse eiland Sicilië.

Sicilië

In het vorige seizoen kregen we een primeur te zien in De Mol. Voor de eerste keer nam er een BV deel aan het programma. Het ging daarbij om Matteo Simoni (of was het nu Steve?) die amper één aflevering kon meespelen. Maar nu is hij (even) weer terug in de eerste teaser voor het nieuwe seizoen van De Mol. In die teaser zien we Gilles De Coster en Matteo Simoni, die zich voor de gelegenheid voordoen als Italiaanse rechercheurs. Ze onderzoeken een gigantische misdaad in een restaurant. Iemand heeft namelijk spaghetti in stukjes gesneden, wat uiteraard heiligschennis is in Italië. Gilles besluit dat er maar één persoon is die hier verantwoordelijk voor kan zijn: de mol.

In de teaser maakt Gilles De Coster ook duidelijk dat Matteo Simoni z’n kans gemist heeft en niet mee op zoek mag gaan. We zullen in het volgende seizoen dus opnieuw kennismaken met tien onbekende Vlamingen, waarvan er eentje de mol zal zijn. Gilles De Coster heeft er alvast zin in. “De Mol wordt dit jaar overgoten met een stevige scheut Italiaanse flair. Sicilië is het perfecte decor voor dit nieuwe molavontuur. Het is een fascinerend eiland, met ruige kustlijnen en prachtige dorpjes, met broeierige steden en weidse vergezichten. Een bijzonder inspirerende plek ook met z’n rijk historisch en artistiek erfgoed. En naar het schijnt ook niet slecht van eten.”

Voorlopig is het nog niet duidelijk wanneer het volgende seizoen van De Mol zal verschijnen op Play4. Wel laat de zender al weten dat het programma – naar goeie gewoonte – in het voorjaar zal terugkeren.

Bekijk hier de eerste teaser voor De Mol:

Het nieuwe seizoen van De Mol zal in het voorjaar te zien zijn op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...