‘Celebrity Masterchef Vlaanderen’ maakt eerste deelnemers voor seizoen 2 bekend

Play4 heeft de eerste twee namen voor het tweede seizoen van Celebrity MasterChef Vlaanderen bekendgemaakt. In het tweede seizoen zal gezocht worden naar een opvolger van Linde Merckpoel en de eerste twee kanshebbers zijn nu dus bekend.

Celebrity MasterChef Vlaanderen komt na een geslaagde eerste editie dit jaar terug voor seizoen 2. Daarin zullen we opnieuw zien hoe een aantal BV’s het in de keuken tussen de potten, pannen en airfryers met elkaar uitvechten om de titel van Celebrity Masterchef in de wacht te slepen. Play4 heeft nu de eerste twee deelnemers bekendgemaakt.

Eerste deelnemers

In het eerste seizoen van Celebrity MasterChef namen influencer Sarah Puttemans, comedian William Boeva, radiopresentatrice Linde Merckpoel, acteur Wim Willaert, actrice Lynn Van den Broeck, zanger Bent Van Looy, regisseur Charlie De Wulf, dj Hakim Chatar en galerijhouder Boris Devis het tegen elkaar op. Net voor de finale van het eerste seizoen werd het tweede seizoen van het programma bevestigd en daarvan kennen we nu de eerste deelnemers.

De eerste twee deelnemers voor het tweede seizoen van Celebrity MasterChef zijn radiopresentatrice Kawtar Ehlalouche en acteur Titus De Voogdt. Na de overwinning van Linde Merckpoel in het eerste seizoen heeft collega-radiopresentatrice Kawtar Ehlalouche natuurlijk grote schoenen om te vullen. Maar daarnaast schopten ook acteurs Lynn Van den Broeck en Wim Willaert het ver in het eerste seizoen, dus zal ook Titus De Voogdt de eer van z’n collega’s hoog moeten houden.

Voorlopig is er nog geen releasedatum bekend voor het tweede seizoen van Celebrity MasterChef Vlaanderen. Al laat Play4 bij de aankondiging van de eerste deelnemers wel weten dat we het nieuwe seizoen binnenkort mogen verwachten.

Bekijk hier de aankondiging van de eerste twee deelnemers voor het tweede seizoen van Celebrity MasterChef Vlaanderen:

Meer
Lees meer...