‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ komt volgend jaar terug met 10 nieuwe bekende hobbykoks

Net voor de finale van Celebrity Masterchef Vlaanderen 2023 komt het nieuws dat we volgend jaar een nieuw seizoen van het programma mogen verwachten. In 2024 zullen dus tien nieuwe bekende hobbykoks het tegen elkaar opnemen in de MasterChef-keuken.

Zes weken geleden gingen tien bekende hobbykoks de uitdaging aan om gewapend met kookpotten en keukenschorten de strijd met elkaar aan te gaan in Celebrity MasterChef Vlaanderen. Het ging daarbij om influencer Sarah Puttemans, comedian William Boeva, radiopresentatrice Linde Merckpoel, acteur Wim Willaert, actrice Lynn Van den Broeck, zanger Bent Van Looy, regisseur Charlie De Wulf, dj Hakim Chatar en galerijhouder Boris Devis. Ondertussen blijven er daar nog maar drie van over. Linde, Hakim en Boris nemen het morgen tegen elkaar op in de finale.

Celebrity MasterChef 2024

Hoewel het format in het verleden al eens werd gelanceerd door VTM, was Celebrity MasterChef Vlaanderen het eerste seizoen van het programma op Play4. De zender ging daarbij voor een andere aanpak dan VTM in het verleden. We kregen minder koks te zien, waardoor we iedereen snel beter leerden kennen. En de opdrachten lagen meer in de lijn van de populaire Australische variant van het programma. En die aanpak bleek te werken, want wekelijks keken er zo’n half miljoen Vlamingen naar de nieuwe afleveringen op maandag en woensdag.

Daarom heeft Play4 nu al laten weten dat er al zeker een volgend seizoen zal komen van het programma. Daarin zal het opnieuw gaan om tien bekende hobbykoks die het tegen elkaar zullen opnemen. Wie de nieuwe koks worden, is voorlopig nog niet bekend. Maar we weten wel al dat het nieuwe seizoen van Celebrity MasterChef Vlaanderen volgend jaar te zien zal zijn op Play4.

De finale van Celebrity MasterChef 2023 is morgen, op woensdag 11 oktober, te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...