Finalisten ‘Celebrity MasterChef’ bekend: Deze geliefde hobbykok valt als laatste af

Na de halve finale van Celebrity MasterChef Vlaanderen, die gisteren te zien was op Play4, kennen we de drie finalisten die het woensdag tegen elkaar zullen opnemen. We moesten dus nog afscheid nemen van een kandidaat en dat was met pijn in het hart.

Morgen, op woensdag 11 oktober, kennen we de winnaar van Celebrity MasterChef Vlaanderen 2023. Een persoon zal al zeker niet met de overwinning naar huis gaan. Acteur Wim Willaert moest namelijk net voor de finale het spel verlaten.

Wim Willaert

Toen Wim de eerste opdracht voor de halve finale te horen kreeg, brak het angstzweet hem al meteen uit. “Ik ben een rasechte vleeseter. Veganistisch koken is echt niet mijn ding”, klonk het. De jury meende dan ook dat zijn gerecht, met frietjes, veganistische mayonaise en geroosterde tomaat iets miste. Daardoor moest Wim, samen met Hakim en Linde naar de eliminatieproef.

In de eliminatieproef kregen de drie amper 15 minuten de tijd om een gerecht op tafel te toveren. Hoewel ze de jury alle drie een smaakvol gerecht konden voorschotelen, oordeelde de jury dat Wim meer had kunnen doen. Daardoor werd hij de laatste afvaller en moet de sympathieke acteur met een voorliefde voor de Vlaamse keuken nét voor de finale naar huis.

De finale wordt woensdag uitgevochten tussen Boris Devis, Linde Merckpoel en Hakim Chatar. Een van hen zal daarbij gekroond worden tot dé Celebrity MasterChef van 2023.

(Her)bekijk hier de exit van Wim Willaert:

De finale van Celebrity MasterChef Vlaanderen is woensdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...