‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’: Deze 10 bekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op

Dit najaar trekken tien BV’s hun kookschort aan en zullen ze het tegen elkaar opnemen in Celebrity MasterChef Vlaanderen. We wisten al dat Cath Luyten, Sarah Puttemans, Hakim Chatar en William Boeva hun kans zouden wagen en nu kennen we ook de zes andere deelnemers.

Celebrity MasterChef Vlaanderen liep origineel voor drie seizoenen op VTM. In 2010 werd het programma gewonnen door ex-tennisster Sabine Appelmans. Het tweede seizoen werd in 2011 gewonnen door Bart Van den Bossche en in het derde seizoen en voorlopig laatste seizoen in 2013 ging Marc Coucke met de overwinning lopen. Nu pikt Play4 het format na tien jaar opnieuw op.

Celebrity MasterChef Vlaanderen

Eind juni kondigde Play4 de terugkeer van Celebrity MasterChef Vlaanderen aan. Daarbij loste het ook al meteen de eerste twee namen. Het ging om presentatrice Cath Luyten en influencer (en de vriendin van Viktor Verhulst) Sarah Puttemans. Enkele weken later volgden ook de eerste mannelijke deelnemers: comedian William Boeva en dj Hakim Chatar. En nu kennen we ook de andere deelnemers.

In de eerste drie seizoenen van Celebrity MasterChef Vlaanderen op VTM namen er telkens meer dan 30 kandidaten deel aan het programma, maar Play4 gaat voor een kleiner aantal deelnemers. In totaal zullen we namelijk tien BV’s achter de kookpotten zien staan. De nieuwe namen zijn radiopresentatrice Linde Merckpoel, acteur Wim Willaert, actrice Lynn Van den Broeck, zanger Bent Van Looy, regisseur Charlie De Wulf en galerijhouder Boris Devis.

Celebrity MasterChef Vlaanderen is dit najaar te zien op Play4 en online via GoPlay. Een exacte releasedatum is er voorlopig nog niet.

Bekijk hier de eerste teaser voor Celebrity MasterChef Vlaanderen:

Meer
Lees meer...