‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ krijgt er twee nieuwe kandidaten bij

Binnenkort komt er opnieuw een Vlaamse versie van Celebrity MasterChef. In de kookwedstrijd nemen 10 bekende Vlamingen het tegen elkaar op in een ultieme kookstrijd. Er waren al twee kandidaten bekendgemaakt, maar nu volgen er nog eens twee.

MasterChef is zonder twijfel een van de bekendste kookprogramma’s ter wereld. Ondertussen was het in meer dan 60 landen te zien en ook in Vlaanderen was meer dan tien jaar geleden ontzettend populair. Dit jaar komt Play4 dus terug met een nieuwe versie.

Eerder maakte de zender al bekend dat presentatrice Cath Luyten en influencer Sarah Puttemans zullen deelnemen aan de nieuwe editie. Maar vandaag komen daar met Hakim Chatar en William Boeva nog eens twee mensen bij.

Celebrity MasterChef Vlaanderen

In de show nemen verschillende amateurkoks het tegen elkaar op in verschillende duels, challenges, enzovoort. De Vlaamse versie met BV’s was voor het eerst te zien in 2010 en liep drie seizoenen. Daarbij namen per seizoen meer dan 30 bekende gezichten deel.

Deze keer neemt een nieuwe groep BV’s het dus tegen elkaar op. De winnaar wint eeuwige roem én een etentje bij Hof van Cleve. Met Cath Luyten en Sarah Puttemans waren er dus al twee namen bekend, maar zij krijgen nu het gezelschap van twee mannen.

Hakim Chatar en William Boeva

De eerste nieuwe kandidaat is dj Hakim Chatar. Hij is naast dj ook populair op Instagram en hij deed in 2018 al eens mee aan De Slimste Mens ter Wereld. Chatar is samen met Qmusic-presentatrice Jolien Roets. Naast hem zal ook komiek William Boeva aan het programma deelnemen. Hij is een graag geziene gast in verschillende tv-programma’s en podcasts.

Meer
Lees meer...