Left Right
scrollTop top

Harry en Meghan willen meer internationale rol en verhuizen misschien naar Afrika


Harry en Meghan willen meer internationale rol en verhuizen misschien naar Afrika

Prins Harry en Meghan Markle gaan misschien het Verenigd Koninkrijk verlaten, nadat de baby geboren is, en waarschijnlijk wordt hun nieuwe thuis Afrika. Het koppel wil hun ‘rockster’ imago gebruiken voor positieve doeleinden en zich inzetten voor het Gemenebest, liefdadigheidswerk en het promoten van Groot-Brittannië. 

Meghan en Harry willen een meer internationale rol aanmeten en zouden net nadat de baby geboren is, voor twee tot drie jaar verhuizen naar een ander land voor liefdadigheidswerk. Volgens de Britse krant de Daily Mail, zou hun keuze zijn gevallen op Afrika.

Wat Afrika betekent voor het koppel

Hun locatie waarnaar ze zouden verhuizen, wordt pas volgend jaar officieel bekend gemaakt. Maar fans speculeren dat ze naar Afrika zouden verhuizen, vanwege Harry en Meghan’s grote liefde voor het continent. Het koppel bezocht samen Botswana vlak voor ze zich verloofden en Harry is de voorzitter van de non-profitorganisatie African Parks Network.

Een woordvoerder van de koninklijke familie zei: “Alle toekomstige plannen voor de hertog en hertogin zijn in dit stadium speculatief, er zijn nog geen beslissingen genomen over hun toekomstige rollen.” Het echtpaar is net klaar met het renoveren en verhuizen naar hun nieuwe huis, Frogmore Cottage, en men gelooft dat ze pas tegen volgend jaar een duidelijke keuze zullen maken over de verhuizing, zodat ze zich eerst gemakkelijk kunnen settelen met hun zoon of dochter.

Hier zie je Harry tijdens een van zijn vele reizen naar Afrika:

Voor hun eigen veiligheid?

The Queen wil hen voor twee tot drie jaar laten verhuizen naar een ander land. Volgens bronnen in Kensington Palace zou dat voor hun eigen goed zijn, omdat er gevreesd wordt dat het koppel een soort tweede Diana zal worden. Hun populariteit wordt zo groot dat ze binnenkort misschien wel opgejaagd wild worden voor de internationale pers. En dat wil het paleis koste wat kost vermijden, omdat ze vrezen dat ze de omvang van die aandacht niet onder controle zullen kunnen houden.

Vete tussen William en Harry?

Willen Kate en William, Harry en Meghan zo ver mogelijk uit hun buurt? Twitter denkt er alvast zo over. Harry en Meghan zijn snel populairder geworden dan William en Kate en volgens fans schoot dat bij prins William in het verkeerde keelgat. Er wordt al lang gefluisterd dat er een vete zou zijn tussen de twee broers. Zo zou William blijkbaar het huwelijk van Meghan en Harry hebben afgekeurd omdat het veel te vroeg was. Tijdens de Paasmis op de verjaardag van de Queen, kon je zien dat ze elkaar zelfs niet aankeken. Harry liep er maar wat verloren bij, met zijn nicht Zara en haar man.

Hier kan je de video zien:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…