‘Hawk Tuah’-girl kondigt eigen podcast aan

Haliey Welch, die de hele wereld recent leerde kenen als “Hawk Tuah”-girl, komt binnenkort met haar eigen podcast Talk Tuah. Ze registreerde in juli haar virale uitspraak als handelsmerk voor komediedoeleinden en dat zal zich nu dus vertalen in een eigen podcast.

In juli ging Haliey Welch viraal met haar uitspraak “Hawk Tuah” en nu zal ze die uitspraak ook gebruiken om haar carrière als podcaster te lanceren.

“Hawk Tuah”

De uitspraak vindt z’n oorsprong in een video van YouTubers Tim & Dee TV. Daarin interviewden ze We Like To Party-gewijs mensen tijdens het uitgaan. Een van de mensen die geïnterviewd werd, was Haliey Welch, die samen met een vriendin duidelijk al een glaasje (of een paar) op had.

Het duo kreeg de vraag welke move een man helemaal gek kan maken in de slaapkamer. Daar had Haliey een opvallend antwoord op. In een sappig Southern accent zei ze: “Je moet hem de Hawk Tuah geven en gewoon spugen op dat ding. Snap je?” En de rest was geschiedenis.

Talk Tuah

In juli registreerde Haliey de uitspraak als handelsmerk. Ze deed dat in twee velden: enerzijds kleding, voor het maken van bijvoorbeeld T-shirts en petten, en anderzijds in entertainment. Bij dat laatste ging het specifiek om comedypodcasts en live comedy. En nu krijgen we daar dus het resultaat van te zien.

Haliey heeft namelijk haar podcast Talk Tuah aangekondigd. De eerste aflevering zal volgende week dinsdag, op 10 september, verschijnen. Haliey zal in elke aflevering enkele gasten ontvangen en hen onderwerpen aan grappige vragen in haar gekende Southern accent. In de teaser voor de podcast van “Hawk Tuah”-girl zien we zo al de broers Jake en Logan Paul passeren, net als comédienne Whitney Cummings.

Bekijk hier de teaser voor de podcast Talk Tuah:

Meer
Lees meer...